שאלה חשובה

דנה890890

New member
שאלה חשובה

היי אמנם שאלתי לא מיועדת לפורום זה באופן ספציפי אך אשמח לשמוע את דעתכם כי היא נוגעת לכולם וכל מי שמשוטט בפורום הזה דעתו חשובה לי. אני שואלת באשר למה נחשב גוף יפה אצל אישה? האם אישה חייבת להיות רזה כדי שגברים יסתכלו עליה? האם אישה בריאה/מלאה תסובב פחות ראשים של גברים מבחורה רזה ? האם נכונה הדעה שאומרת שגברים אוהבים לידם בחורות רזות אך במיטה אוהבים אותם מלאות כדי שיהיה מה לתפוס? אולי תשובותיכם תעזור לבחורה אחת להבין שרזה זה לאוו דווקא יותר יפה תודה

01041979

New member
אני בת.

ובכן, גוף יפה אצל אשה לדעת הגברים הוא חזה מספיק מלא שלא נופל, ישבן בינוני -כמו שאמרת- שיהיה מה להחזיק חח עדיף שתהיה כמה שיותר גבוהה וכמובן רזה אבל לא אנורקסית. רוב הגברים מעדיפים לשכב עם בנות שנראות לפחות כמו דוגמניות. לחיים-הם יקחו את החכמות המסורות וה'אמהות' ולא דווקא היפות. אולי אני טועה? אדרבה, תחדשו לי. מאוד אשמח לשמוע... אני אגב השלתי מעליי 14 קילו בגלל מה שאת כותבת. ההרגשה היא מדהימהההה!!! (בלי שייכות אלייך כי אני לא מכירה אותך ספציפית) יש לי חברה רזה. עושה אוטוטו ניתוח להקטנת חזה וידידה טובה אחרת ניתוח אף.
למה צריך לשים עם החברה? (ח' עם צירה, ר' עם פתח.) אלוקים יודע ולו הפתרונים . . .הלואי ויהיה לנו הכח לא להסתכל על הסביבה ולחשוב על -מה הם חושבים או אומרים... את יודעת, כולנו נזדקן בסוף....אני אומרת לכולם ואומר גם לך (פתגמי דודה חחח תתכונני) :"אם מישהו מסתכל עליך ברחוב, זה לא כי הוא חושק בך, אלא הוא בוחן אם את מסתכלת עליו...."
בהצלחה

יפעת*

New member
אני יכולה לענות בתור אחת שהיתה על כל הספקטרום

כמעט. אף פעם לא הייתי מאוד רזה, אבל הייתי מאוד שמנה, והייתי דיי רזה, ובכל המקרים לא היה קשר בן הגודל שלי לאיך שגברים התייחסו אלי, היה קשר ישיר בן איך שאני התייחסתי לעצמי, ובן איך שהם הסתכלו עלי. אישה סקסית היא אישה שמרגישה סקסית, בלי שום קשר למשקל ולמידה. לגברים יש טעמים שונים ורצונות שונים. אבל לא לכולם יש מספיק "ביצים" ללכת עם מה שהם אוהבים, אם הוא לא בדיוק ה"מודל" האידיאלי. מה זה המודל האידיאלי? משתנה בהתאם לאופנה, בשנים האחרונות זה רזה עד רזה מדי.

אני מסכימה לגמרי עם יפעת

כאחת שתמיד תמיד תמיד היתה שמנה לא אוכל לדבר כרזה אך יכולה לומר שיצאתי עם רזים וגם מלאים יותר...אף פעם מי שיצאתי איתו לא היה איתי בגלל הגודל שלי אלא בגלל מה שאני! מי אני מבפנים.... ברור לגמרי שיש קשר לחיצוניות כאשר מכירים מישהו, הרי זה הדבר הראשון שמתחברים אליו...אבל הרבה פעמים קשרים שהייתי בהם נוצרו לאחר כמה פעמים של שיחות של בילויים וכו'...כאשר מכירים את האדם מבפנים. אני אומרת ללכת עם ההרגשה...את מרגישה טוב עם עצמך? עם איך שאת נראית? במידה והתשובה היא כן ....תשארי מי שאת ומי שיהיה איתך צריך להיות איתך בגלל שזו את! שהוא אוהב את האישיות שלך! ואת כל המארז שלך.... לא מרגישה טוב עם עצמך, תעשי משהו בעניין....אבל אף פעם אל תעשי בשביל שתמצאי חן עבור מישהו אחר...רק בעינייך. בהצלחה
מקסי

01041979

New member
גם אני מצטרפת אלייך יפעתושינקה

וואו זה היה ארוך חחחחח

למעלה