שאלה חשובה

m195809ppb19

New member
שאלה חשובה

האם דבי רואו אשתו לשעבר של מייקל התראיינה אחרי פטירתו?

spirit0805

New member
שאלה מעניינת...בכל מקרה לדעתי...

דבי רואו מלאך! אם לא היא אני אל בטוחה מי עוד הייתה עושה את מה שהיא עשתה למען מייקל, 2 ילדים מדהימים...יגידו מה שיגידו אני מתה על דבי, היא מקסימה אני לא זוכרת רגע אחד שהיא עשתה רע למייקל, היא באיזה שהו מקום העניקה לו עוד זמן לחיות, כי אני למשל אם הייתי במייקל אני בהחלט הייתי עושה לעצמי משהו במהלך או אחרי המשפט אם לא היו לי הילדים

abigaillovesmj

New member
היא לא התראיינה לאחר מכן

עקרונית היא חתומה על הסכם שנכתב בו שנאסר עליה להתראיין בנוגע למייקל או לילדים - אלא אם מייקל מבקש ממנה או משהו כזה.

abigaillovesmj

New member
זה החוזה ביניהם. לא יודעת למה...

היא מקבלת כסף וכחלק מההסכם לא מתראיינת.

יש לי הרגשה שהיא עושה את זה....

כי היא מבינה מה יקרה אם היא תתפרסם פתאום. [ולא סתם להתפרסם].

abigaillovesmj

New member
ממה שזכור לי היא לא באמת אמרה את זה

המקור של הכתבה הוא NEWS OF THE WORLD - צהובון שרוב מה שכתוב בו מומצא. לא הייתי סומכת על שום דבר שמגיע משם.

spirit0805

New member
זהו, אין מצב שזה נכון...היא תמיד אמרה

שמייקל הוא אביהם הביולוגי ולמרות שהיא לא שמרה על יותר מידי קשר וזאת זכותה היא תמיד הגנה עליו, תמיד תמכה בו, לא סתם היא בחרה להעניק לו את זה...באמת שזה צהובון מאוד מסריח, תראי זה צהובון בריטי, כמו שאמרתי צהובונים במיוחד בריטיים צריך ממש לקחת בעירבון מוגבל ואפילו לא!

spirit0805

New member
אוקיי, אני חטפתי מה זה שוק עכשיו...

מסתבר לי שאחד המעריצים בפייסבוק-דרור, מאמין שמייקל הוא לא אביהם הביולוגי של אף אחד מהילדים...פליז עזרו לי ותגידו לי שאני לא היחידה שמאמינה שהם כן שלו?! ופליז, הוא חושב שזה רק הצעירים חושבים ככה

נו באמת הוא בטח סתם טיפש...

מייקל הוא אבא שלהם! וזה ברור, חוצמיזה שהם מאוד דומים לו, במיוחד בלנקט. זה שהדרור הזה אומר משהו, לא אומר שזה נכון. הוא עיוור.

m195809ppb19

New member
אל דאגה את לא היחידה

גם אני כמוך מאמינה שפרינס פאריס ובלנקט הם ילדיו הביולוגים מאחר ומייקל אמר זאת בסרט "לחיות עם מייקל גקסון" דבי רואו (אמם של פרינס ופאריס)ציינה זאת בסרט התגובה "מייקל גקסון משיב מלחמה" ומלבד זאת לה טויה ( אחותו של מייקל) אמרה בריאיון שלפרינס יש את מחלת הויטיליגו בדיוק כמו אביו.אם אנשים מטילים ספק בכך מפני שילדיו לבנים אז כדאי שיחשבו פעמיים כי למשל הזמרת המדהימה מריה קארי (שכידוע היא מאוד לבנה)היא בתו של אדם בעל צבע עור כהה.

לינה18

New member
כשראיתי שאביה של מריה קארי אפרו-אמריקאי

ישר חשבתי שרק אצל מייקל ג'קסון אנשים מסוגלים לטעון שזה לא יכול להיות

באמת? לא ידעתי לפרינס יש ויטליגו.

ועם מריה קארי זה רק מוכיח שזה הגיוני ושזה יכול להיות. אני גם קראתי על משפחה עם אימא לבנה ואבא אפרו-אמריקאני, והבנות, שהן תאומות, ממש יצאו ביחד, שונות בצבע העור. אחת לבנה והשניה שחורה. אבל הן דומות לחלוטין.

morigo

New member
גם לי יש שאלה!

אמנם לא בנושא המדובר אבל...
מישהו יכול לגולל את הסיפור מאחורי השיר "סוזי הקטנה"? אני אמנם מכירה את השיר הזה המוווון שנים אבל משום מה אף פעם לא התעמקתי... והיום כן התעמקתי... זה שיר מזעזע! לא מזעזע מלשון שיר לא יפה וזה... אלא מלשון... מזעזע את המחשבה...
בכל מקרה, מישהו?

spirit0805

New member
למען האמת...

גם אני שאלתי מישהו בדיוק כמוך והוא ענה לי שהסיפור של השיר לא מבוסס על סיפור אמיתי מסתבר...
נאמר לי בידי מישהו שאני בהחלט סומכת עליו הוא אחראי לבלוג "מייקל ג'קסון האיש שלא הכרתם" הוא אמר לי שהילדה הקטנה היא בעצם מטאפורה לעצמו, שרצחו את הילד שבו, שגזלו את זה ממנו, כשהוא זעק וכל העולם התעלם, משהו כזה...סיפור מדהים ולמען האמת זה כמעט בולט בשיר

למעלה