הי מותק מה המצב ? מאוד מאוד אהבתי מה שעשית עם התמונות שלי והאייקונים של השושנים ובכלל ... עברה בראשי מחשבה ,האם תוכל להכין מעיין מצגת שמלווה בקובץ אם פי 3 שאני אתן לך ונפיץ את זה באינטרנט ? בכל מיקרה ארצה גם גרפיקה מילולית וכמובן אעביר לך הכל באי מייל ולא עם הסורק המעוות שלי .. מחכה לתשובתך צאו סי
אשמח מאוד לעשות את הדבר הזה. רק שאני צריך לדעת באיזה פורמט המצגת תהיה. אפשר לעשות את זה בפאוור פוינט, שזו תוכנה של מייקרוספט, אבל אז האנשים שירצו לראות את המצגת יצטרכו שתהיה להן התוכנה הזו במחשב.
הנה: לי מה שחשוב זה שהפורמט יהיה כזה שכמה שיותר אנשים שיקבלו את זה יוכלו להנות מזה ולהעביר הלאה. האם לדעתך אנו צריכים פגישה ? אצלי במשרד על מנת שאוכל להעביר לך תמונות נדירות טקסטים וכו ? איך שנוח לך וכמובן רוצה לחשוב איתך גם על משפטי מפתח שאפשר לשבץ מתוך השירים למשל ... רוצה להדליק אש על המים ( רק מתוך שינה ) לא מבקשים הרבה ,אהבה עבודה וחדר קטן ( עובדים בכביש ) יורים ובוכים ( יורים ובוכים ) לא עבודת בשביל אף אחד ( לא עובדת בשביל אף אחד ) הי אתה גיבור גדול בא והראה לי שאתה יכול .. ( גיבור גדול ) לא רוצה לחכות לך הזמן קצת והדרך קשה ( אהבתי אותך אז ) תיק תוק תיק תוק כל שעכה נולד תינוק ( תיק תוק ) תבעט אדיוט תבעט ( זכרונות על הפינה ) וכו וכו אתה יכול להכניס קרדיט בתום המצגת אגב השיר שאיתו אני רוצה לעשות את המצגת יהיה אחד משלושה או מאז שנסעת מרוב אהבה תן לאהוב או משהו באנגלית נשיקות