שאלה חשובה

lahav200

New member
שאלה חשובה

שאלה חשובה אני בן 28 מהמרכז בעל נטיות מיניות שמעוניין לעבור שינוי,מן מהפך, למרות שאומרים שזה בלתי אפשרי. הלכתי למתקשר בעל שם רציני וסיפרתי לו על רצוני והוא ענה לי שניתן במספר קצר של פגישות תקשור לצאת מהנטייה ולחוש גירוי מיני לנשים. והכל באמצעות זה שהוא יעשה לי בתקשור שינוי בקו החשיבה ותוך זמן קצר התת מודע יתגבר על זה והכל יהיה בסדר. שאלתי: לכל המבינים בנושא התקשור זה נשמע לכם רציני ?האם זה אפשרי באמת לצאת מנטייה מינית באמצעות תקשור ? כי מדובר באדם בעל שם . בתודה מראש אלון.

דונלד

New member
חצי תשובה

אלון היקר אינני יכול כמובן לדעת עם זה רציני. מה היכולת של המטפל... עד כמה אתה רוצה להשתנות... מה יעלה בזמן הטיפול... אלה הם חלק מהגורמים העלומים שישפיעו על התוצאה. בעיקרון זה אפשרי ! המתקשר צריך "גישה" לישויות מסוימות ממישור מאוד גבוה/מרוחק. כן, יש ישויות שמסוגלות לשנות התניות של תאים. בכל טיפול אחר, מה שההילר עושה זה שהוא פותח אצלך מערכת חסומה. ואז, המשיכה הישנה קיימת, ולצידה מתקיימת גם משיכה לנשים. ואז - אתה יכול לבחור. וזו כמובן רק דעתי בהצלחה דונלד

smile2life

New member
אלון היקר

אני אענה לך בנקודות קצרות. א. מיניות שונה אינה מחלה (גם לא בעיני מלך מלכי האהבה הידוע בכינויו "הקדוש ברוך הוא" ולכן אין שום בעיה ב"נטיות המיניות" שלך. ב. תקשור עוזר לנו לראות את המציאות מעוד כיוונים שלעולם לא נגיע אליהם אם נשאר מקובעים בראייה הארצית שלנו. ולכן אני בספק רב אם ניתן יהיה לשנות העדפוץ מיניות של אדם בעזרת תקשור. ג. אם מדובר באדם בעל שם - הייתי הולך לנסות תקשור רק בשביל הנסיון - אבל אתה זה אתה ואני זה אני. כל טוב לך בחיפושיך. הרבה אהבה ויהללוך מלאכים, מני

למעלה