Black Mirror
New member
שאלה חשובה
שלום,
אני מאמין שחלקכם זוכרים אותי.
התגייסתי לפני שנה לחייל האוויר. תמיד רציתי להתגייס לשירות קרבי.
הייתי מתנדב עד לפני כמה ימים.
אחרי מאבק של שנה הצלחתי להגיע לזה ונתנו לי - העלו לי ל 64.
הרופאה אמרה לי "אני יודעת שאתה רוצה קרבי, הפרופיל הזה יתן לך גם תפקידים קרביים ואף סיירות (אך צריך ועדת חריגים נוספת" . אני לא ממש מאמין לזה. אולי היא שיקרה לי ? אולי בגלל שחפרתי להם עם מכתבים שנה שלמה?
יש דבר כזה 64 עם קרבי ? זה אולי פרופיל מותאם? היא אמרה לי "אין לך אף סעיף שפוסל יחידת שדה". "אתה לא צריך ועדת חריגים כדי להגיע לחטיבה קרבית". האם להאמין לזה? לשלוח טופס 55?
אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בזה. אני ממש בלחץ. כ"כ חיכתי לזה ויצאתי ממש שמח ועכשיו פחות ששמעתי מאנשים שזה בכלל לא קרבי וכו'...
מה אתם ממליצים לעשות?
אשמח לקבל תשובה.
תודה.
שלום,
אני מאמין שחלקכם זוכרים אותי.
התגייסתי לפני שנה לחייל האוויר. תמיד רציתי להתגייס לשירות קרבי.
הייתי מתנדב עד לפני כמה ימים.
אחרי מאבק של שנה הצלחתי להגיע לזה ונתנו לי - העלו לי ל 64.
הרופאה אמרה לי "אני יודעת שאתה רוצה קרבי, הפרופיל הזה יתן לך גם תפקידים קרביים ואף סיירות (אך צריך ועדת חריגים נוספת" . אני לא ממש מאמין לזה. אולי היא שיקרה לי ? אולי בגלל שחפרתי להם עם מכתבים שנה שלמה?
יש דבר כזה 64 עם קרבי ? זה אולי פרופיל מותאם? היא אמרה לי "אין לך אף סעיף שפוסל יחידת שדה". "אתה לא צריך ועדת חריגים כדי להגיע לחטיבה קרבית". האם להאמין לזה? לשלוח טופס 55?
אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בזה. אני ממש בלחץ. כ"כ חיכתי לזה ויצאתי ממש שמח ועכשיו פחות ששמעתי מאנשים שזה בכלל לא קרבי וכו'...
מה אתם ממליצים לעשות?
אשמח לקבל תשובה.
תודה.