שאלה חשובה...

MexMex

New member
שאלה חשובה...

אנוכי ושתחייה, עוברים לבית חדש... הבית הזה, מאפשר לנו לקחת את הכלב שלה מההורים, ולהעביר אותו לדיור קבוע אצלנו... אה-מה...הכלב הוא קשיש משהו (בן 7). ועכשיו לשאלת השאלות. איך מלמדים כלב זקן, ללמוד לעשות את צרכיו בחוץ, או לפחות לבקש לצאת? תודה על כל תשובה רצינית באשר היא... אדיוס

enbalush

New member
כמו שמלמדים גור

להוציא אותו הרבה, כדי שהוא יתרגל לעשות בחוץ או שיטה 2: שישתין על עיתונים וכל פעם עושים ערימה יותר קטנה שלהם (עם הריח של השתן) ובשלב אחרון לוקחים את העיתונים (המושתנים) החוצה ואז הוא מבין ת´מסר... אולי יש לו בעיה פיזית של שליטה על הצרכים ואז לא יעזור כלום רק וטרינר!

זיו25

New member
אז ככה:

קודם כל, הייתי יוצא איתו לטיולים ולא סומך על זה שהוא יעשה את צרכיו בגינה - למה? כי תוך חודש הגינה שלכם תהיה מלאה בדשן ריחני - אולי זה טוב לצמחים, אבל הריח עלול להכנס לך הבייתה. כמו כן, זה בריא גם לו וגם לכם לטייל בחוץ, לפגוש כלבים וחיות נוספות ולהניע קצת את השרירים. מגיע לו יותר מאשר גינה. ולגבי הצרכים, אני לא יודע אם תוכל ללמד אותו לבקש לצאת, אבל לבטח תוכל לזהות אצלו סימנים מקדימים לכך. אצל כל כלב זה שונה. (אצלי למשל, היא מסתובבת חסרת מנוחה בבית). בברכה, זיו.

יש לי המלצה.......

כל פעם שהכלב שלך עושה את צריכיו בחוץ תתן לו ממתק או חטיף ככה הוא אולי יבין מה קורה...

למעלה