שאלה חשובה!!!

guyt7

New member
שאלה חשובה!!!

שלום לכולם! יש לי ידידה שהייתה מיועדת לקורס טייס. היא הגיעה כבר לירפ``א ב` שהיה היום. היא עברה את המבחנים חוץ מהפסיכולוג. היא אמרה שהוא היה מהאנשים המתנשאים האלה. עכשיו לפי דעתנו זה בגלל שהיא בת. לפי דעתי היא יכולה מאוד להצליח בטייס וגם בהרבה יותר מבנים שאני מכיר שבקורס עצמו. עכשיו השאלה היא האם אפשר לערער על תוצאות הפסיכולוג או משהו כזה. כי זה ממש לא פייר שקובעים משהו לפי איך שהוא מדבר או מה שהוא חושב על עצמו. אז למי שיש תשובה היא תתקבל בברכה. בתודה מראש הידיד הנואש...

אריק 17

New member
איך את יודעת?

שהפסיכולוג לא היה בסדר אולי היא פשוט לא הייתה מתאימה ואת והיא מנסים להפיל את זה על הפסיכולוג ואג``ב הרבה אנשים נופלים אצל הפסיכולוג

אריק 17

New member
משום מה.....

הרבה מאוד מאוד בנות חושבות שנטפלים אליהן בגלל שהן בנות (ולא רק בצבא) ואם הן לא מקבלות את מה שהן רוצות אז זה שובניזם התנשאות וכו.. אז מספיק אם זה . ותאמיני לי שהפסיכולוגים בטייס אלה העלית שבפסיכולוגים אז אין סיבה להאשים אותם סתם ובטח לבטח שלא בהתנשאות על בנות ודברים שטותיים נ.ב אולי יש מקרים יוצאי דופן אבל בד``כ זה סתם התבכיינות של בחורות

forall

New member
בוא נאמר:

שאנחנו באמת לא יכולים לדעת מה היה שם. אולי באמת היה שם פסיכולוג דפוק ואולי באמת היא צודקת... אבל אולי מצד שני זה הדמיון. אבל אתה לא יודע אליתה שמליתה- יש אנשים דפוקים בכל מקום (לא כל כך יוצא דופן) אי אפשר לדעת מה היה שם

Paranoid

New member
לא..פשוט אין.. כי..

ככה זה הפסיכולוגים בצה``ל - הם תמיד החוליה הכי חזקה והכי חשובה בכל מיון שבו הם משתתפים. אני לא זוכר שהפסיכולוג היה מתנשא - אבל בת`כלס אני בכלל לא חשבתי שזה הפסיכולוג - חשבתי שזה סתם איזה איש נחמד שיסביר לי מה הולך לקרות בירפ``א הזה וקצת על הדרישות והכל.. הוא לא התנשא - הוא פשוט היה מאוד רגוע. :)

guyt7

New member
כן אבל...

מה שאני מנסה לאמר פה זה שהוא התנשא אליה כנראה בגלל היותה בת. זה דבר ממש ממש לא פייר.

Paranoid

New member
תראה/י....

תמיד יש הרגשה של ``הוא דפק אותי רק בגלל ש..`` ונטייה לקחת אישית את התגובות של המערכת הצבאית.. ואולי היא פשוט כל כך מאוכזבת שהיא החליטה שהיא נדחיתה על סמך היותה בת ? הרי היא לא יכולה לעיין במסמכים של הפסיכולוג או לדעת מה הוא מחפש..על מה הוא פוסל.. הא פשוט צריכה להכיר בעובדה שדי - ולבכות לא כדאי (חרוז תפוז)

guyt7

New member
כן אבל...

מה שאני מנסה לאמר פה זה שהוא התנשא אליה כנראה בגלל היותה בת. זה דבר ממש ממש לא פייר.

amir18

New member
אני יודע מה זה לעוף בפסיכולוג...

זה הסיוט הכי גרוע שיכול לקרות לכל מורעל על היחידה/ תפקיד שהוא מת לקבל. וזה פשוט קורע את הלב ולא מאפשר להתקדם הלאה... יכול להיות שהפסיכולוג אכן העיף מסיבה לא מוצקת, ואני מאמין בזה ועוד הרבה חבר`ה שנפלו בפסיכולוג של מטכ``ל. אבל כפי שאני למדתי מניסיוני האישי, הסיכוי שיקבלו את הערעור שהוא 0%!! אבל גם זה סיכוי!! לכן חייבים אבל חייבים לנסות. אז קדימה לכתוב ערעורים ולהפציץ את הפקס של הצבא! הכי טוב להשתמש בפרוטקציות כמובן:))) בהצלחה לבחורה!!

למעלה