שאלה חשובה

שאלה חשובה

קיבלתי צו לאימון לעוד שבועיים והתחתנתי לפני פחות מחודש חבר דיי טוב שהוא קצת מבין בדיני צבא אמר לי ששלושה חודשים לפני ושלושה חודשים אחרי יום החתונה צה"ל לא יכול לקרא לי למילואים פיקססתי לקצינת הקישור שלי את תעודת הנישואין והיא לטענתה אמרה שאחרי חודש כבר צה"ל יכול לקרא לי לשמ"פ יש מישהו שמבין בתחום הנ"ל? בתודה מראש !!

עדכון קטן

יתרה מכך לא קיבלתי אף צו לא בדואר רגיל ולא ברשום לטענת הקצינה: היא שלחה לי בדואר את הצו

Section

New member
תשובות

מותר לזמן אותך עד 10 ימים לפני ועד 10 ימים אחרי למיטב זכרוני. שאלה.. איך אתה יודע על הצו אם הוא לא הגיע אליך? חוץ מזה שחובת ההוכחה שלא קבלת את הצו היא עליך, אז תבקש מהקצינה את מספר המדבקה של הדואר הרשום ותקפוץ לדואר כדי לבדוק מה קרה איתו. אם היא לא נותנת לך את המספר אזי, היא לא יכולה להוכיח שהיא שלחה את הצו ואתה לא חייב לבוא. חוץ מזה שצווים שלא לוקחים אותם חוזרים למשרד קישור, בוודאי ובוודאי שצו רשום (למרות שקורה שגם אלה לא חוזרים). אז אם לא קבלת את הצווים והם חזרו אליה היא הייתה אמורה להתקשר לשאול מה לא בסדר.. אולי הכתובת לא נכונה או משהו כזה.

תודה על התגובה מעבר לכך

אני יודע על הצו מכיוון שהקצינה התקשרה אלי להזכיר לי שיש לי מילואים ולוודא שאכן אני מגיע אגב שאלה קצת לא קשורה למילואים לבן דודי ששואל מה המרחק לקל"ב?

תשובה באתר של בלת"מ

תשובה לשאלתך אתה יכול למצוא באתר של בלת"מ (יש קישור אליו מהפורום) כאשר אתה נכנס לאתר תיכנס לדף זכויות ושם יש התיחסות לסעיף חתונה.

למעלה