שאלה חשובה!

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
אוקי אוקי אוקי

תודה רבה על התמיכה אבל אני עדיין לא בדרך לחתוך ורידים מרוב פאניקה וכבר בכיתי להורים שלי והם הרגיעו אותי ואח שלי הגדול התקשר להרגיע אותי אבל הקטע הוא שבמלחמת המפרץ לא הייתי פה (עליתי לארץ רק לפני 10 שנים) וזאת מלחמה ראשונה שלי (וויפי דו טו מי!) ואני בלחחחץ כי אין לי מושגגגג מה עושים ואיך ולמה וכמה ואני לא יודעת בכלל מה יעזור לי החדר האטום ואיך אני אדע שהמסכה שלי מתאימה?! כי אמרו לי שמסכות משנת 95 הן מתאימות ולהורים שלי יש מסיכות משנת 2000 אז איך זה שרק לי לא החליפו?! אולי כי לא היה צריך להחליף? ואולי החליפו רק את המזרקים? (יש מצב כזה?) ובקיצור- מישהו כבר יכול להבטיח לי שאני לא אמות?!?!?!

עוד תיקונים../images/Emo13.gif...

המלחמת המפרץ מתו שני אנשים מחנק או מחוסר נוזלים (הקשית היא המצאה חדשה מאז,)- לא זוכר ממש...

m.n

New member
שאלה חשובה!

אוקיי אמרו לפתוח את ערכות המגן יופי המלחמה כבר פה כולנו עומדים למות אני לא אופטימית במיוחד אבל פור קראינג אאוט לאוד יש לי יומולדת 17 ביום שבת אני לא רוצה למות כ"כ צעירה!!!! טוב זאת לא הפואנטה של ההודעה רציתי רק לשאול אם אני עדיין צריכה לשם מסכת נוער כי על המסכה שלי כתוב אוגוסט 97 והייתי די בת 11 אז ועברו הרבה שנים... מה אתם אומרים?..

תאמיני לי שאני לא זוכר../images/Emo13.gif..

הייתי בן שנה וחצי אז, אבל החיילים שנשלחו מפיקוד העורף לביה"ס שלי אמרו לנו שכתוצאה מחוסר נוזלים של אדם או שניים המציאו את הקשית...

אה ודרך אגב...

אני בן 14 וחצי ויש לי מסכה של מבוגר (ואני לא איזה הר אדם- די גבוה אבל רזה יחסית..).

דן צ

New member
האם 5 שנים לא החלפת מסיכה?

אכן המסיכה כנראה לא תואמת ועדיף שתגשי למרכז לחלוקת מסיכות על מנת להחליף לך מסיכה תואמת

m.n

New member
עכשיו אתה אומר לי?!

ע-כ-ש-י-ו?! כשאני עומדת למות בלי מסיכה?!?! המסיכה שלי בכלל אדומה זה לא מתאים לגיל שלי נכון?

דן צ

New member
לא תמותי כל כך מהר

זאת הבטחה שלי, פשוט לגשת ולהחליף איך ההורים שלך לא חשבו על זה לפני כן?

m.n

New member
ההורים שלי

אופטימיים מדיי הם גם לא הכינו חדר אטום לא אכפת להם שאני אמות!!!!!!!!! ואני כן אמות! אל תגידו לי שלא כי אני פשוט מרגישה את זה....

m.n

New member
מאיפה אתה יודע שלא יפול עליי טיל?!

או שאני הבן אדם הכי לחוץ במדינה הזאת או שאני הבן אדם הכי מציאותי כי אני כבר יום שלם בוכה שאני לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר וכבר יומיים שלא ישנתי אלא חלמתי על סקאדים שנופלים לי על הבית ובקיצור אני חושבת שאני אלך לקחת את התרופות הרגעה שלי עכשיו....

ailag

New member
תגידי, כבישים את חוצה?

600+ אנשים נהרגים בשנה מתאונות דרכים. במלחמת המפרץ מתו 2 (1?) , וגם זה לא מטיל אלא מהתקף לב / הדף. אז אם את לא מפחדת לחצות את הכביש (או לנסוע באוטובוס) - אל תפחדי מזה. ושוב, הלחץ לא מועיל לכלום - אם כבר אז הוא יגרום לכם לטעות ברגע אמת.

mscooter

New member
תיקון: במלחמת המפרץ מתו 2 אנשים

כי הם שכחו להוציא את הפקק של הפילטר במסכה
בדוק

mscooter

New member
וואו... ואני חשבתי שדודה שלי לחוצה!

אוקי נשמה ככה: א. תקחי נשימה עמוקה ב. תלכי להחליף את המסכה ג. תאמצי את המחשבה של אמא שלי ("לכל אדם כתוב בשמיים מתי הוא ימות, אז לא משנה כמה תנסו, כי כשיגיע הזמן זה יקרה") סיפור קטן: חבר של מישהו שאני מכיר פחד מפיגועים בארץ, אז הוא נסע לארה"ב לגור שם. נחשו מה? הוא מת! נחשו למה? - התחשמל כשהחליף מנורה
(מצחיק, אבל עצוב). אז אל תדאגו, אם אלוהים לא מיתכוון שתמותו, אתם לא תמותו
לילה טוב ושקט

ailag

New member
רק לא להלחץ.

חצי מהבעיות נגרמות מהלחץ. דוגמת המשפחה שישנה בחדר האטום עם אש. מה יעזור הלחץ? תחליפי מסכה כשתוכלי, תאטמי חדר ותחפשי מקלט, תקראי הוראות. יותר מזה אין הרבה מה לעשות ממילא, אז למה להלחץ? מה גם שכל ההוראות הן בגלל שבמקרה חירום הם רוצים שתדעי הכל. אז נוצרת האוירה שעוד רגע דופק לנו טיל בדלת. ככה זה, אנשים נלחצים וזה מדבק. מה שיהיה, יהיה. אוגוסט 97.. ממ, יומולדת 16. פיכס.

למעלה