שאלה חשובה

shir salsa

New member
שאלה חשובה

למישהו יש את הסרט "סלסה"? זה סרט ישן, משנת 1980 ומשהו... אבל סרט פצצה, עם הרבה קטעי ריקוד מדהימים!!! אני לא מוצאת אותו בקאזה או בבלוק באסטר אבל אמרו לי שיש אותו בשנקין בחנות שנקראת "האוזן השלישית".

אני באמת לא יודע איפה אפשר למצוא

ת'סרט הזה.. תעקבי אחר השידורים בטלויזיה.. הייתה תקופה ששמו את זה הרבה בסינמה.. ותחפשי גם בוידאומטים

shir salsa

New member
חבל שנרדמת, הפסדת....

אני מקווה שישדרו אותו שוב בקרוב כי אני מתה לראות אותו כבר המון זמן (למרות שראיתי אותו לפחות 12 פעמים, אבל זה היה לפני 5 שנים בערך...).

moshkahouse

New member
תאמיני לי...

הסרט א-כ-ז-ב-ה בטירוף! (תראי את "תרקוד איתי" - עדיף)

shir salsa

New member
למה אכזבה?

אני מטורפת על הסרט הזה. ו"תרקוד איתי" סרט נחמד, אבל ממש לא משהו. בטח שלא כמו "סלסה". חוץ מזה, שם זה יותר ריקודים סלוניים והסרט "סלסה", -כשמו כן הוא- מדבר על סלסה.

"תרקוד איתי" זה אחד הסרטים

הכי יפים שראיתי
סרט ממש יפה.. סלסה זה גם סרט נחמד אבל יותר אהבתי את "תרקוד אותי" עם ונסה ויליאמס

The Cat Woman

New member
מסכימה.... ../images/Emo9.gif

אמנם הוא לא אכזבה בטירוף אבל הוא לא יותר מנחמד... את "תרקוד איתי" לא ראיתי אז אני לא משווה... אבל נרדמתי ב"סלסה". ציפיתי ליותר מסרט עם שם כזה!

Dshira

New member
יש

יש אותו לידיד שלי, אני יכולה לעשות ממנו עותק אם את רוצה... תצרי איתי קשר באיסי : 51029602

reina1

New member
חברים יש סרט צרפתי שנקרא סלסה....

ואותו אתם חייבים לראות! מסכימה ב-1000% עם מושקה, "סלסה" האמריקאית זה סרט על הפנים! "תרקוד איתי" סרט חמוד לאללה אבל אחרי "סלסה" הצרפתי כלום לא משתווה לזה. מבחינת המוזיקה, העלילה, המשחק, והתסריט "סלסה" הצרפתי לוקח את כולם בהליכה!

רגע../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אז על מה דיברתם עד עכשיו
יש רק SALSA אחד לא
(בצרפתית) לפחות זה מה שאני ראיתי כמה פעמים

reina1

New member
טל תראה ה"סלסה" הראשון הוא זבלון...

...אמריקאי טיפוסי מ-1989 בכיכוב אחד החבר'ה שהיו פופולריים מאוד בזמנו מלהקת הבנים MENUDO מפורטו ריקו (דרך אגב, זה אותו הרכב שדרכו התגלה ריקי מרטין). לא מומלץ למרות שיש שם כמה קטעי ריקוד מרשימים (כל השאר פשוט מחורבן לעילא ולעילא). שיר הנושא שלו היה "מרגריטה" (כן! זה ששלומי שבת שר לפני הרבה זמן). ואז ב-2000 היה "סלסה" הצרפתי, זה עם סיירה מאסטרה הגדולים! אז יש שני "סלסה", הראשון אמריקאי והשני צרפתי, והצרפתי מנצח בגדול...

למעלה