שאלה חשובה

ofrabec

New member
שאלה חשובה

27.2.63 שמי עופרה, אני בת מזל דגים אופיינית: חולמנית,אוהבת את כל העולם,נדיבה ואמפטית. תאריך הלידה שלי הוא לידה 9:00 בבוקר ונולדתי בבית. לאחרונה אני מרגישה בשינוי בכל גישת החיים שלי ובהסתכלות על החיים בכלל(לטובה) אני ממש חשה תחושות וכוחות לדברים שבעבר לא הייתי ערה להם.אחד הדברים שאני חשה באופן מאוד חזק הוא האהבה אני חשה שבזמן המאוד קרוב תוך השבועות/חודשים הקרובים אמצא או שכבר מצאתי את אהבת חיי ואני עדיין לא בטוחה בזה, יש מישהו שהשפיע מאוד על חיי בשנה האחרונה יחסנו היו יחסי עבודה אבל מאוד נמשכנו אחד לשני, לא דיברנו על זה אבל שנינו ידענו בלב החביור ביננו היה מדהים, אני מרגישה שאני מחוברת אליו, הבעיה היא שהוא נשוי ואני לא יכולה לשאול אותו בגלוי האם הוא חש אלי כמו שאני חשה אליו וללכת עם זה עד הסוף, פשוט עם הכוחות המדהימים העל חושיים שגיליתי על עצמי בחודשים האחרונים אני בטוחה שאני חשה אותו כמו שהוא חש אותי.אני מבקשת לדעת אם צפויה לי אהבה גדוהל וסוערת כמו שאני מרגישה בחודשים הקרובים. הייתי מאוד רוצה לעשות מפה, אם אכן אפשרי אנא צור עימי קשר. בכל מקרה - אני רוצה להגיד שאתה פשוט מדהים -(יאיר טריבלסקי) אני קוראת את ההורוסקופ היומי שלך ואני פשוט המומה ובגלל זה אני פונה אלייך בשאלות אלו ,אני לא אדם שפועל רק לאחר בדיקה בהורוסקופ, אני אוהבת לקרוא הורוסקופ בקטע נחמד . חוץ מזה, גיליתי משהו מדהים על הורוסקופים אם תרצו אשתף אתכם. להת` עופרה

ofrabec

New member
לא יודעת אם שלחתי נכון

שלום שוב, אני שלחתי הודעה שנקראת הודעה חשובה, שכחתי לציין שאני רוצה את כל התגובות לאימיילך שלי וכעת איו לי מושג איך אני רואה בכלל אם אני מקבלת תגובה. אשמח אם תוכלו להחזיר לי תשובה לאימייל איך לעשות זאת. תודה ויום נפלא חורמי וריחני לכ-ו-לם!!!

לעופרה-אשלח לך תשובה לאי מייל

לפי בקשתך. אולם בפורום זה, כדאי שאנשים אחרים יראו גם את התשובות. בעיקרון, אהבה וזוגיות הן מראות שלנו, ואנחנו בוחרים מבפנים על מה ללכת, ואיפה באמת להשקיע.

ofra beck

New member
תשובה ליאיר-תשובות בפורום

בוקר טוב יאיר, בהמשך לתגובתך אלי- אני מאוד אשמח שגם השאלות שלי וגם התשובות שלך ושל אחרים יופיעו בפורום, זה הרי כל הענין בפורום לא? הבעיה היא שאני פשוט לא כל כך מצויה בשימוש או בהשתתפות הפורום ואני לא כל כך מצליחה להכנס לתוכו מאיזו שהיא סיבה ולראות את התשובות שלך ושל אחרים אז כדי להיות ``בצד הבטוח`` כתבתי שאני רוצה תשובות לאי-מייל שלי. וזה כל הסיפור על רגל אחת... אני מאוד מתענינת במיסטיקה רוחניות,חשיבה והעיקר אנשים ודעות של אנשים, אתה יודע תרגול של חשיבה והחלפת דיעות עם אנשים מעינינים. אז להשתמע! שיהיה לך יום נפלא עופרה

ofra beck

New member
לא קיבלתי תשובה

לא קיבלתי תשובה

שלום יאיר, על שאלתי לא ה-אי מייל ולא בפורום. יש לי עוד הרבה מה להגיד ומה לשאול א בל יכול להיות שאני לא מוצאת את התושבה שלך? או שלא עניתלי? להת` עופרה

למעלה