שאלה חשובה...

mey2060

New member
שאלה חשובה...

אני חיה בניו יורק כמה חודשים מטיילת ומבלה להנאתי . יצא לי להתקל במכללה מסויימת בניו ג'רסי שיש בה בדיוק את הלימודים שתמיד חלמתי עליהם ובארץ אף פעם לא מצאתי את הקורסים הספציפיים האלו . אני פה עם מספיק כסף כדי ללמוד 3 שנים ... האם יש באפשרותי להרשם פה ללימודים גם אם אני רק תיירת ???? הכסף הוא לא הנושא ... רק רציתי לדעת איזה אישורים צריך ואם חייב ויזה ללימודים פה וחובה להרשם מהארץ!??!

roy269

New member
ויזת סטודנט

לצורך לימודים - את חייבת בויזת סטודנט. לא ניתן ללמוד עם ויזת תייר (בהנחה שזה מה שקיים אצלך) להרשם תוכלי - לקבל את הויזה לא בטוח, יכול להיות שתצטרכי לצאת מחוץ לארה"ב על מנת לקבל את הויזה. היום הם דורשים מכאלה החושבים ללמוד, ועדיין אין להם ויזה, להצהיר על כך בכניסתם לארה"ב, ונרשמת בהתאם הערה בדרכונם "פרוספקטיב סטודנט" היום התהליך לקבלת ויזת סטודנט קוצר והוא בהעדפה ראשונית בכל הקונסוליות.

damage inc

New member
אם אתה מקבל אישור

ללמוד בארה"ב , אז מותר לך גם לעבוד שם בתקופת הלימודים ואחריה?

לא

ויזת סטודנט מיועדת ללימודים בלבד, במשרה מלאה. ניתן לרוב לעבוד איתה מספר קטן של שעות שבועיות עבור האוניברסיטה בלבד. אי אפשר לעבוד איתה לאחר סיום הלימודים.

jjrr

New member
לא נכון עדי

אם קיבלת ויזת סטודנט אתה רשאי לעבוד אבל יש הגבלות היכן ומ"ס שעות עבודה

jethro1

New member
עדי צודקת

עם ויזת F (סטודנט) מותר לעבוד אך ורק בתחומי הקמפוס, וגם זה במספר שעות מצומצם מאוד- עד 20 בשבוע.

ועם ויזת J1 כסטודנט

אפשר לעבוד עבור האוניברסיטה, או באישור המחלקה אם מדובר בהכשרה מקצועית הקשורה ישירות לתחום הלימודים.

Lizusha

New member
pretty true

I'm am on F-1 Visa, and i work on CAmpus, anywhere else is very risky for your status.

למעלה