שאלה חשובה

Lizard play

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם שמי גילעד ואני בן 18 עוד מעט, בכל מקרה אני מרגיש קצת לפעמים שהברכיים שלי נשחקות זאת אומרת לפי מה שהבנתי אולי שהסחוס מתחיל להישחק אבל בגלל שלא כואב לי כלום וזה בכלל לא מפריע אני מניח שזה בשלבים התחלתיים, מה ניתן לעשות במצב כזה? שחייה? או כל פתרון אחר יהיה מעולה אני מפחד ללכת לרופא שהצבא לא יוריד לי פרופיל בתודה גילעד

תסביר.

"אני מרגיש קצת לפעמים שהברכיים שלי נשחקות זאת". תנסה להסביר מה אתה בדיוק מרגיש.יש להניח שלא נשחק הסחוס. תפרט וננסה להבין מה בדיוק קורה.

Lizard play

New member
אני אנסה

כשאני מתאמץ (אני מתאמן לקראת גיוס, שוחה רץ חדר כושר-למרות שאני בקושי עושה וכשאני שם אני לא מגזים) הכל כשורה, אין לי כאבים ולא כלום, עשיתי כבר מסעות של אלונקות למרחקים גדולים וגם אין כאבים ולא כלום. לפעמים כשאני נוגע בברך (אפילו סתם בלי קשר לפעילות או משהו) כשאני נוגע בפיקה או איך שקוראים לזה ומזיז את הרגל בעדינות אני מרגיש כאילו משהו חורק שם וזה גם רק לפעמים גם לא תמיד. יש לך רעיון מה זה יכול להיות, כי אין לזה שום השפעה על התיפקוד הרגיל שלי. ותודה רבה על ההתייחסות והתשובה

חריקות

בברך ,באזור הפיקה, זה תופעה ידועה. לפי מיטב ידיעתי אין לה משמעות. לא כואב זה הכי חשוב. אתה בריא. תרגיש טוב, תמשיך להתאמן ובהצלחה בשרות.

Lizard play

New member
תודה רבה לך../images/Emo13.gif

אבל רק עוד שאלה קטנה, האם את ממליצה על התוספות לספורטאים? הכדורים הטבעיים האלה שבעקרון מיועדים שאנשים שמתאמנים הרבה (רשום על זה למנוע שחיקות וכדומה ולמנוע פגיעה בסחוס) האם זה שווה את ה200 ש"ח והגוף פחות יפגע בעצמו (בטח שבשלבים הראשונים בצבא כשהגוף קורע את עצמו)? שוב פעם תודה רבה ומזל שיש את הפורום הזה:)

למעלה