שאלה חשובה.........

ninetels

New member
שאלה חשובה.........

אומרים שאוכל ביתי הרבה יותר טוב לדגים מאשר אוכל מוכן, האם זה נכון? אם כן אז איך מכינים לדגים אוכל ביתי? תודה מראש......

אורי-

New member
אל תסתבך עם זה , אלא אם :

זה ממש נחוץ לך ה"קציצה" המפורסמת היא של מגדלי דיסקוסים , ומכינים אותה מלב בקר טחון + כמה תוספות. אפשר להכין מתכונים בבית , אני חשבתי על זה פעם , אבל זה לא תמיד משתלם. עקרונית - לוקחים המון דברים שבריאים לדג , טריים ובאכות טובה - וטוחנים יחד. (דגים , בשר , שרימפים, קלאמארי , ירק מכל הסוגים המומלצים). יש כאלה שמוספים פפריקה (מעט) לחיזוק צבע , יש כאלה שמוסיפים שבולת שועל. ייקח זמן למצוא את המינון הנכון . . . בכל מקרה - כללי זהב לשימוש באוכל ביתי : * לזכור שזה מזהם הרבה יותר מאוכל יבש וחובה לשאוב שאריות (זה מה שמגדלי דיסקוס עושים , אם הדגי קרקעית לא סיימו את האוכל) * להשתמש רק בחומרים טריים , וכאלה שהדגים אוהבים לאכול בנפרד (פיסות עוף מבושלות , דגים וכו') * לא לקחת בשר מעובד (המבורגר , קבב) כבסיס למזון. * המזון טוב רק אם הדגים אוכלי כל (ציכלידים אפריקאים מסויימים עלולית למות ממזון בשרי (משפחת ה MBUNA)) * לשמור את המזון בהקפאה וסגור הרמטית. המלצה חמה שלי - תשתמש במזון איכותי וסגור עניין - ני מאוד מאוד מרוצה מ"אנין נון" הישראלי והזול.

קקואנה

New member
../images/Emo5.gifבבקשה עיזרו לי זה לבית ספר....

מה זה חשמל מן החי בבקשה כתבו לי

למעלה