אל תסתבך עם זה , אלא אם :
זה ממש נחוץ לך ה"קציצה" המפורסמת היא של מגדלי דיסקוסים , ומכינים אותה מלב בקר טחון + כמה תוספות. אפשר להכין מתכונים בבית , אני חשבתי על זה פעם , אבל זה לא תמיד משתלם. עקרונית - לוקחים המון דברים שבריאים לדג , טריים ובאכות טובה - וטוחנים יחד. (דגים , בשר , שרימפים, קלאמארי , ירק מכל הסוגים המומלצים). יש כאלה שמוספים פפריקה (מעט) לחיזוק צבע , יש כאלה שמוסיפים שבולת שועל. ייקח זמן למצוא את המינון הנכון . . . בכל מקרה - כללי זהב לשימוש באוכל ביתי : * לזכור שזה מזהם הרבה יותר מאוכל יבש וחובה לשאוב שאריות (זה מה שמגדלי דיסקוס עושים , אם הדגי קרקעית לא סיימו את האוכל) * להשתמש רק בחומרים טריים , וכאלה שהדגים אוהבים לאכול בנפרד (פיסות עוף מבושלות , דגים וכו') * לא לקחת בשר מעובד (המבורגר , קבב) כבסיס למזון. * המזון טוב רק אם הדגים אוכלי כל (ציכלידים אפריקאים מסויימים עלולית למות ממזון בשרי (משפחת ה MBUNA)) * לשמור את המזון בהקפאה וסגור הרמטית. המלצה חמה שלי - תשתמש במזון איכותי וסגור עניין - ני מאוד מאוד מרוצה מ"אנין נון" הישראלי והזול.