שאלה חשובה!!! מישהו מוכן להסביר לי מה הקשר של מוקי לכל זה?
ב בהביבו New member 26/9/03 #5 מה הקשר של מוקי לפורום מוקי ? מה הקשר לקוף ולבננה ? מה הקשר בין חתול וחלב ? מה הקשר בין אמא והילד שלה ? מה הקשר בין שדה התעופה 'דויד בן-גוריון' ל דויד בן-גוריון ז"ל ? הקהילה הזו היא קהילת המעריצים של מוקי די. הבנת ?
מה הקשר של מוקי לפורום מוקי ? מה הקשר לקוף ולבננה ? מה הקשר בין חתול וחלב ? מה הקשר בין אמא והילד שלה ? מה הקשר בין שדה התעופה 'דויד בן-גוריון' ל דויד בן-גוריון ז"ל ? הקהילה הזו היא קהילת המעריצים של מוקי די. הבנת ?
K k u s h k u s h New member 29/9/03 #14 ואללה אני לא מבינה אותך זו לירון אני לא מבינה מה רצית ממני מתחילת השיחה עד עכשיו........ אני רק מאחלת לך אחלה של חיים!!!!!!!
ואללה אני לא מבינה אותך זו לירון אני לא מבינה מה רצית ממני מתחילת השיחה עד עכשיו........ אני רק מאחלת לך אחלה של חיים!!!!!!!
C choul New member 29/9/03 #16 מה קשה להבין?!?! קוראים לה לירון אז הוא נזכר בלירון תאני וכתב איזה משפט שלו או משהו כזה
K k u s h k u s h New member 29/9/03 #17 סבבה הוא יכל להגיד והיינו מבינים חפיף, מה זה משנה?!?!?!?! תודה בהביבו
K k u s h k u s h New member 30/9/03 #19 חפיף מה זה משנה עכשיו? זה לא נורא בכלל פשוט לא הבנו בכל מקרה תודה גם לך
B baby babylon New member 3/10/03 #20 לא לא, לא בדיוק הבנת אותי! אני לא התכוונתי להגיד שההודעה שלך מרגשת שבא לי להפליץ אדמה, פשוט זה היה צורך נזקק ליין אמיתי של יטקלאטה
לא לא, לא בדיוק הבנת אותי! אני לא התכוונתי להגיד שההודעה שלך מרגשת שבא לי להפליץ אדמה, פשוט זה היה צורך נזקק ליין אמיתי של יטקלאטה