שאלה חשובה..

koperbra

New member
שאלה חשובה..

מה זה אומר כאשר דג צף על הצד עם עיינים פתוחות לא זז ומאבד צבע אבל לפעמים פותח את הפה....

koperbra

New member
.....

אני לא יודעת איך זה קרה לו אבל אני מנסה להחיות אותו עם סרגל והוא לא זז!?!!?

עוזאבי

New member
עם הסרגל???../images/Emo2.gif

תראה ממצב כזה הסיכוי להחלמה הוא אפסי, אבל בכל מקרה תדאג שהדגים לא יציקו לו , תעשה לו האכלה מיד לפה, תדאג שהוא יהיה במקום שאין בו זרימת מים חזקה, תדאג שיהיה במקום עם הרבה אויר, ותראה אם יש לו תסמינים מיוחדים. תמשיך לדווח, עם המצב לא משתפר תעשה לו המתת חסד

המתת חסד לדגים

אם יש לכם לב חלש... נא לא להמשיך לקרוא... לכל אלו שמשחקים את אלוהים ולוקחים חיים, ולכל הפאסימיים שרואים שחורות לחליט (וזה מה שזה נראה) לעשות לדג שלך המתת חסד, זה לא אומר להוציא אותו מהמים ולחכות עד שיפסיק לפרפר. גם לזרוק לשירותים או מהחלון זה לא המתת חסד. המתת חסד זה ללא כאבים ללא סבל וכמה שיותר מהר. אחת הדרכים לעשות המתת חסד לדגים, ואני מתכוון לדגי נוי מצויים, היא פשוט להכניס אותם למי-קרח. כלומר, תמלא איזשהו כלי בהרבה קוביות קרח, תמלא את הכל במים קרים. תערבב איזה 5 דקות, עד שהמים יהיו קרים (ועדין יהיה הרבה קרח בכלי) ותכניס אותו למים... לפי מה שאמרו לי, פחות מ-5 שניות וזה נגמר. אני אישית אף פעם לא ניסיתי את זה, אבל ווטרינר אמר לי את זה, מקור מוסמך. דגים דגים, אבל מצער לקרוא את זה.

Suikun

New member
לצערי

הייתי חייב לבצע את זה פעם אחת.. כשהיה לי קרדינל שגסס, ולא היה שום סיכוי להצלילו, ושמתי אותו באמבט קרח.. מת מיד לא ברור לי אם כאב לו או לא, מקווה שלא.. ומקווה שלא אצטרך לעשות את זה שוב..

למעלה