שאלה חשובה

גיל31

New member
שאלה חשובה

אנא קיראו עד הסוף מודה לכם מראש כפי שכמה הספיקו להכיר אותי אני בן 32 שעסק עד כה בעולם השיווק בתפקידים ניהולים עולם הפירסום תמיד משך אותי ואני רוצה להשתלב בקופי האם לדעתכם יש לי את זה ? אני מצרף רשימה חלקית של פירסומות שפירסמתי פה ובאתרים אחרים מקווה לתשובות כנות. 1 משפחה צעירה בית במושב האם משחקת עם בנה מסביב לממטרה בדשא האבא יוצא מהבית אומר שלום יפה מבטיח לחזור מוקדם כדי לצאת עם המשפחה לסרט הכל מסביב פסטורלי האב עולה לרכבו מתרחק מהבית הוא רק לאלפית השניה מוריד את הראש לרדיו רק כדי לכוון תחנה כשאב מרים את הראש הוא סוטה עם הרכב לעבר עץ המסך נהפך ללבן ברקע נשמעת החריקת הצמיגים סירנות התמונה עוברת לבית הקברות צילום של הילד מאחור שידיו כלפי מעלה ובצעקה או צועק אבאאאאאאאאאא המסך נהפך לשחור ורק לאחר שניות שהמסך שחור נכתבים הדברים האלו עם קול של קריין מלווה מהיום חייו יראו ככה לאף אחד לא מגיע כאב כזה 2 פרסומות שניה-- פעם חשבו שהעולם ישר פעם חשבו שעץ זה אלוהים פעם חשבו שטיסה לירח זה מדע בדיוני פעם חשבו שאישה זה קישוט פעם חשבו שדיאט קוקהקולה ..... טוב לא נתעסק בפעם היום זאת עובדה פפסי מקס הטעם החדש/(טעים יותר) 3 הפרסומת נפתחת עם מוזיקה של תיקים באפילה חללית נוחת בשעת לילה בכדור הארץ חוצנים קולים כאלה יורדים ואוספים דגימות מכל הבא ליד פרות צמחים ופחית פפסי(או קרטון פחיות) מראים אותם עולים לחללית ויוצאים מכדור הארץ ואז התמונה עוברת למעבדה עגולה בחללית וחוצנים עם חלוקים לבנים בודקים את הדגימות שאספו עד שמגיעם לפחית פפסי הם מסתכלים עליה הופכים אותה ומנסים לפתוח עד שאחד מהם מושך בלשונית וננשמע רעש הפתיחה של הגזים (צליל פתיחה מודגש) ואז כל החוצנים לוגמים מפפסי והבעת פניהם משתנה למרוצה מאוד ואז נשמע ברקע מוזיקת טראנס והם יצאים בריקוד מטורף ואז מופיע כותביות עם הקריין פפסי הטעם שמשגע עולמות 4 חברה צעירים נוסעים לטירה בלילה מורידים מאוטו ארגזי פפסי ושמים במקרר בחצות בדיוק שהשעון מצלצל קמים לפתע זובי(חיים -מתים) מקומות מסתור (דמויות הזובי יהיו חביבות) כולם מבוהלים וצועקים אך הזומבים הולכים ועוברים את הנערים בלי להסתכל עליהם ופותחים את הארגזי הפפסי וחלקים אחד לשני ואז נזרקת פחית פפסי לזובי שחור שעמדת DJ עולה מריצפה ואז הם שותים והוא שם מוזיקה (כמו השיר בומבה) וכולם רוקדים הנערים מסתכלים ומצטרפים לשתיה ולריקודים פפסי ממקס הטעם שמעבר או פפסי מקס הטעם שמעבר לחיים או פפסי מקס שווה להתעורר 5 פירסומת להגברת המודעות לשימוש בקונדום פונה למין הגבר- טיזר עם המשפט הבא- אח שלי תראה לה מי הגבר ולאחר הטיזר -שלט עם ציור של קונדום שרירי אח שלי תראה לה מי הגבר , כי גבר מי שלוקח אחריות 2 פונה למין הנשי - טיזר עם המשפט הבא-אחות שלי אל תתני לו לדפוק ןלאחר הטיזר שלט עם ציור של אישה שכובה על הריצפה וקונדום שרירי מגן עליה אין קונדום אין סקס אחות שלי אל תתני לו לדפוק לך את החיים זהו חלק קטן מהרעיונות יש עוד מצפה לתשובה והתיחסות רצינית

ביקורת

1. הרעיון של להמחיש את האובדן וההחמצה הוא טוב, אבל לעניות דעתי הטקסט שלך קצת נוטה לקיטש. יש מי שיטען שזה בסדר גמור, ושבפרסומות מסוג זה קיטש זה לגיטימי. אני פשוט סולד לחלוטין מקיטש. 2. הפרסומת השניה מאוד נחמדה. מה דעתך אולי לשנות את הסדר. כלומר: קריין עם קול עמוק שיודע לשדר "הנאה" כמו למשל גיל קומר אומר: "פעם חשבו שדיאט קולה זה...אמממ..("אממ" כמו yammm). "פעם חשבו גם שהעולם שטוח. אז חשבו...". ואז את הסלוגן שלך. 4. אהבתי את הרעיון עם הזומבים לפפסי. אתה רק צריך לחשוב על משפט סיום יותר פוגע.

no bigi

New member
דעתי שלי

אני חושב שלפרסומת השניה יש בהחלט פוטנציאל, כי ההקשר הלוגי שבנית עושה את העבודה. לשאר הפרסומות אין לדעתי ייחוד או ניצוץ מלהיב שיבדל אותן מסתם פרסומת לא מעניינת. בקיצור, אם תמצא פאנץ' טוב לשאר, כמו שמצאת לפרסומת השניה - אשרי לך.

אני לא אוהב לתת ביקורת רעה

אהלן גיל, הסיבה שהתעכבתי בביקורת שלי, היא שאני לא כל כך אוהב להוציא לאנשים את הרוח מהמפרשים. מצד שני, אני לא מסוגל להיות צבוע. אני לא כל כך אהבתי את התסריטים שלך. אי חושב שמי שרוצה להתקבל למשרד פרסום חייב להציג ראש רענן, ייחודי וקריאיטיבי במיוחד והרעיונות שלך לצערי, לא מפילים. חשוב לי להגיד שזוהי רק דעתי ולטוב ולרע, אין אמת אחת בתחום הזה. כמו שניתן לראות לא פעם בפורום הזה, לכל פרסומת כמעט יש קטגורים ויש סנגורים. אני מציע לך לעשות את הבריפים באתר "בריף". זה נראה לי מדד טוב לראות איפה אתה עומד ביחס לאחרים ולראות איך אנשים אחרים מתמודדים עם אותו בריף כמו שלך. מקווה שלפחות תעריך את הכנות... מירן

abunava

New member
עיצה לגיל

שלום לך אני רואה את הדבקות שלך ואת הרצון הכנה להשתלב בעולם הפרסום קקופי ועיצה לי אליך... תשלח קורות חיים לכל משרה פנויה שאתה רואה במשרדי פרסום. אפילו פקידותית. השוק היום מאוד מאוד קשה והסיכויים להתקבל ישר למשרת קופי בלי לימודים ובלי נסיון כקופי אפסיים אבל אם תצליח להכנס למשרד פרסום אפילו בתור פקיד ותראה ברקים והברקות הסיכויים שלך יהיו גדולים יותר (ע"ע אסתי המכוערת).

סליחה, לא נעים לי, אבל... ../images/Emo6.gif

לא יכולה להתאפק
"קמים לפתע זובי" ? "דמויות הזובי יהיו חביבות" ??? איפה פרויד, איפה ?

למעלה