שאלה חשובה

sister bliss

New member
שאלה חשובה

תמיד רציתי לשאול ולא היה לי את מי : מה ההבדל בין היפ הופ, סול, ו R&B?? ראפ קשור איכשהו להיפ הופ? :) אני תמיד מכלילה את כל הסגנונות בתור R&B ורציתי להיות בטוחה אש אם למישהו יש מושג הוא יכול לענותB-p

black_heaven

New member
אני יכולה ...בערך

:0) השטח שלי הוא סול ואר אנד בי. היפ הופ? לזה אני מקשיבה יותר מאשר מבצעת... (עזבי סיפור ארוך) בקיצור,אז זה ההסבר שלי: r&b rythem and blues שילוב של שני המרכיבים- בלוז(ז`אנר) וקצב. אר אנד בי ישן זה ה-טאמפטיישן (הפיתויים) ודומיהם. אר אנד בי מודרני זה הסגנון של דזרה (des`ree) סול- soul מוזיקת נשמה. מארווין גאי אליל בתחום הזה. תקשיבי למשהו שלו ותביני הכל. מקווה שעזרתי

D.O.D

New member
תשובה חלקית ביותר:

היפ-הופ זה התרבות עצמה וזה לא סטייל של מוזיקה... היפ-הופ כולל בתוכו את הראפ האר אנד בי (שהם השתיים העיקריים) סול ושאר ירקות אר אנד בי כבר ענו לך על זה... וגם סול ענו לך על זה... כשאת אומרת היפ-הופ את בטח מתכוונת לראפ שזה מוזיקה שצמחה כמוזיקת מחאה והתפתחה עם השנים גם לשירי אגו טריפ וכהנה וכהנה, בגנון הראפ האהוב עליי ביותר זה הראפ הגנגסטרי יעני סנופ, דרה וטופאק המוכרים לכולם וכמוהם גם די אמ אקס ואקזיביט ואייס קיו ואייס טי ועוד שאין לי כח לציין אותם כרגע... בקיצור הבנתם את הכוונה

למעלה