שאלה חשובה

אנדראה

New member
שאלה חשובה

קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום כזה - אני מאמינה שהוא יכול לעזור מאוד. השאלה שלי: לילדה שלי (החודש בת שישה חודשים) יש עור מאוד רגיש ויבש. לפני זמן מה החלפנו חיתולים שעשו לה תפרחת. מיד החלפנו לסוג אחר ובנוסף הפסקתי להשתמש במגבונים שהתבררו גם כלא הכי ידידותיים לעור שלה. כטיפול ובעצם כתחליף הכנתי לה תערובת שמנים במקום הקרם של הטוסיק. המרכיבים הם: על כף שמן נבט חיטה 15 טיפות לבנדר ושתי טיפות עץ התה. השאלה האם ניתן להשתמש בתערובת זו לטווח ארוך? ולמה אני שואלת כי שמעתי ששמן נבט חיטה מעודד את פטריית הקנדידה ובגלל זה גם לנשים בהריון כבר לא ממליצים לעסות את הפרינאום אם השמן הזה. האם נכון הדבר? תודה!!!

bflygirl

New member
השאלה ממה נובעת התפרחת הזו?

פטריייה? רגישות אולי לחומר הכביסה? ולגבי עיסוי הפרינאום כל יום יש מחקרים לכאן ולכאן ויעזרו לך יותר בפורום הורים לתנוקות, הריון ולידה

אנדראה

New member
התפרחת התחילה כתוצאה מהחלפת

סוג החיתולים ועד שזה עבר, התברר שגם המגבונים הלחים לא טובים לעור שלה. אני חברה קבועה בפורום שהצעת והם לא יודעים.

חושחושה

New member
שלום לאמא של גפן!

עשיתי את אותה התערובת לתינוק שלי כשהי בן 5 חודשים, רק שבמקום שמן נבט חיטה אני שמתי שמן מאקדמיה( בהמלצת הנוטרופטית שלי) וזה היה יעיל מאוד, ולפעמים גם עכשיו אני מכינה לו את התערובת כי הוא בעל עור רגיש מאוד, וזה עוזר כמו קסם, אניגם הרבה פעמים שמה לו ישירות על הטוסיק לבנדר וזה עוזר מאוד במיידי, מקווה שהועלתי במשהו, שבת שלום, ובלי שורף בטוסיק

אנדראה

New member
חושחושה

יש לך מושג למה מקדמיה ולא נבט חיטה? גם אני שמתי לבנדר ישירות וכמובן שזה עזר פלאים אבל השאלה אם מותר להשתמש לטווח ארוך? תודה

אנדראה ,../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifההבדל בין שמן

צמחי אגוז מקדמיה,לבין שמן צמחי נבט חיטה.
שמן צמחי אגוז מקדמיה. בעל ניחוח של אגוז מתקתק ונעים.המרקם שלו סמיך אבל לא דביק. השמן עשיר בויטמינים, ומזין את עור הגוף. השמן משובח ומתאים לעיסוי ולטיפוח העור.
שמן צמחי נבט-חיטה. השמן צמיגי ריחו כבד,עשיר בויטמין e. הוא שומר שומר על העור וגמישותו. יעיל לעור ,ובמיוחד לעור הפנים. מוסיפים אותו לתערובות ,הוא מונע חימצון של התערובת,ומשמר אותן לתקופה ארוכה.

למעלה