שאלה חשובה???.........

שאלה חשובה???.........

כמה הותקים מחרה דנה אינטרנשיונל אם האלבום דיווה ? תענו לי רק מי שיודע זה חשוב לי לדעת !!! רק מי שיודע ?! הפרטים בהמשך.............

nerod 72

New member
התשובה בפנים...ותלמד לשרשר!!!!

האוסף דיווה מכר למעלה מ-20 אלף עותקים! והיה נורא קשה בהתחלה להבין אותך כי יש לך שגיאות כתיב!

טעות... הוא מכר הרבה יותר!

האוסף "דיוה" שיצא בשנת 1998 עד היום עבר את מכירות ה 80 אלף עותקים! זהו האלבום הנמכר ביותר של דנה אינטרנשיונל עד היום!

nerod 72

New member
אה באמת? אז אולי...

באמת תכתוב כאן מושיקו כמה כל אלבום מכר? סתם בשביל הסקרנות והידע הכללי...אם לא אכפת לך...

דנה אינטרנשיונל מכירות האלבומים../images/Emo41.gif

"דנה אינטרנשיונל" 1993 13 אלף עותקים "אומפטמפה" 1994 עד היום מעל 40 אלף עותקים. "איפיטמפה" 1995 11 אלף עותקים. "מגנונה" 1995 23 אלף עותקים. "דיוה האוסף" 1998 עד היום מעל 80 אלף עותקים. "חופשיה" 1999 המהדורה בישראל- מעל 10 אלף עותקים. "יותר ויותר" 2001 עד היום קרוב ל 20 אלף עותקים. "החלום האפשרי" עובר את ה 16 אלף עותקים.

nerod 72

New member
נחמד לדעת...

ואגב, אומפטמפה כבר הגיע ל-50 אלף כמעט! ב-96 בכתבה בעיתון היה כתוב כבר אז שאומפטמפה מכר 44 אלף ! עד היום כמעט בטוח שזה הגיע ל-50 ! ו...לא מזמן אמרת שהחלום האפשרי הגיע ל-13 אלף , כבר הגיע ל-16? מגניב!!!!

כל כך הרבה אלבומים נמקרו???..

טוב אם כל כך הרבה אלבומים נמקרו לדנה אינטרנשיונל במשך כל השנים האלה כנראה שהיא לא כזאות גרועה כמו שעושים ממנה !!!!! טוב.. שהיה לה הצלחה בהמשך ! ישר כח לדנל'ה !!!!! ממני, דני אינטרנשיונל

מי עושה ממנה גרועה?...

אתם צריכים להבין דבר אחד, אולי לדנה אין השמעות ברדיו כבעבר, אבל יש חוק מאוד פשוט ומציאותי, אתה לא מוכר, אתה לא יכול להתקיים! זמרות כגון שרון חזיז, או איגי וקסמן, נעלמו מעט וזאת בגלל כישלון מוחלט של האלבומים שלהם, נורא קשה להמשיך להוציא סינגלים ולהופיע בטלוויזיה ללא ביקוש והצלחה ואפילו הקטנה ביותר לאלבום, יותר ויותר מכר יפה מאוד יחסית למצב בשוק, והחלום האפשרי נמכר עד היום, בקשר להשמעות ברדיו שוב הכל עניין של מדד אז בגלגלצ לא משמיעים הרבה, בשאר התחנות המצב בסדר גמור! ובקשר לטענה שלך דני, אף אחד לא עשה את דנה גרועה יש לה מעמד פה במדינה של זמרת שיוצרת פופ טוב ואיכותי, יש לה את הנישה שלה, ובהחלט מעריכים אותה, זה מתבטא בטלוויזיה, במכירות, בכתבות בעיתון, ובהופעות בשטח בהם היא זוכה לאהבה עצומה וגדולה כל פעם מחדש באלפי מעריצים.! וחכו חכו כל החיים עוד לפניננו!
דנה תפתיע ובגדול עוד הרבה פעמים כמו שהיא תמיד אוהבת לעשות!

next19

New member
מושיקו...

אם יותר ויותר היה הצלחה ("יחסית למצב בשוק") למה נותק הקשר בין דנה לNMC אולי גם תועיל להסביר למה דנה קופצת בין החברות תקליטים ולא שומרת לעצמה על "בית" שזה יכול להיות רק לטובתה?

שני32889

New member
נו באמת....

מה זאת אומרת מכר טוב יחסית לשוק??? למה זמרים אחרים יכולים למכור פלטינות יותר טוב יחסית "לשוק"???? זה סתם שטויות אין פה בכלל ספק שהוא לא מכר כל כך טוב כמו שאתה מנסה להציג את זה,הוא מכר נחמד ולא יותר מזה !!!! אין לי שום דבר נגד זה שאתה מנסה להצדיק אותה והכל אבל צריך גם לדעת מתי להודות,וזה בדיוק הרגע כי יותר ויותר לא הייתה לו הצלחה היסטרית בכלל ואפילו לא התקרבה להיות וככה גם לא החלום האפשרי וזה חבל כי הם דיסקים ממש ממש טובים ומושקעים אבל אני חושבת שרק בגלל זאת דנה הוא לא מכר כל כך הרבה כי יש הרבה אנשים שרק שומעים תשם הזה-דנה אינטרנשיונל-וזה לא עושה להם מי יודע מה ככה שזאת אחת הסיבות גם אבל עזבו אותכם משטויות כמה זה מכר וכמה זה מכר כל עוד הוא אלבום טוב זה בכלל לא מזיז ותאמינו לי שעם האלבומים שדנה מולציאה היא לא רואה בעיניים אף זמר אחר בכלל,אין מ=ל=כ=ההההה !!!!!

חברות התקליטים....

NMC רק הפיצה את האלבום, דנה לא חתומה שם כאמנית שלהם אלא החברה רק עשתה את ההפצה של האלבום, לדנה ושי יש לייבל פרטי שנקרא "דנה מיוזיק", והם מפיקים את האלבום באופן פרטי עם מעבדים מזויקליים שהם בוחרים, ואז יש משא ומתן לגבי איזו חברה תפיץ את הדיסק. בקשר ליותר ויותר אני לא מנסה להציג אותו כהצלחה היסטרית ולא מנפח כלום סך הכל ציינתי שיותר ויותר מכר 20 אלף עותקים, שזה יחסית יפה.!

מושיקו אתה צודק ........./images/Emo13.gif

אני רוצה להוסיף שדנה לא כזאות גרועה כמו שאמרתי בהתחלה פשוט אני לא מבין איך כלום שונאים אותה ואחר כך כולם קונים את הדיסקים שלה....? תהרגו אותי לא מבין את זה ? ועכשיו אני רוצה לגיד לכם דנה לא חתומה בNMC כמו שמושיקו23 אומר אני בטוח שזה בגלל כספים הרי ברור לרובינו שדנה עוזבת כל יום ראשון וחמישי חברות תקליטים ואין לה מי שייצג אותה באופן קבוע לפני הארוייזיון הייתה לדנה חברת הפקות מאוד רצינית בשם: פדי הפקות בע"מ אחרי הארוויזיון 1998 הייתה לחברת תקליטים בשם NMC ועכשיו אני שומע שלדנה אינטרנשיונל יש חברת תקליטים משלה ולא רק זה היא גם מקליטה בחו"ל המון המון המון שירים שבכלל לא נמצאים בארץ ולכן דנה אינטרנשיונל לא החלטית בקשר לחברת התקליטים שלה........ וחבל כי רק היא מפסידה מזה ! ממני, דני אינטרנשיונל

יש כמה אי דיוקים בדבריך...

אבל זה נושא כל כך מורכב שכבר לא משנה, העיקר שיהיה לה בהצלחה בכל מה שהיא עושה
.

a r i s h

New member
לא יכול להיות.... ../images/Emo12.gif

אני זוכר שפורסם בזמנו ש"אופטמפה" מכר פלטינה כפולה (דהיינו 80 אלף עותקים), אני זוכר שהם עשו מסיבה לכבוד זה. עד היום "אופטמפה" הוא הדיסק הכי נמכר של דנה והמצליח ביותר.... "יותר ויותר" קיבל תקליט זהב??? משום מה לא נראה לי... (ולדעתי מבחינה אומנותית הוא הדיסק הכי טוב שלה, הכי מגובש מוסיקלית וגם הכי מעניין) האוסף הגיע לפלטינה כפולה?????????? מושיקו, מאיפה אתה מביא את הנתונים האלו? (ולמי שלא יודע: 20 אלף עותקים בארץ זה תקליט זהב 40 אלף עותקים בארץ זה פלטינה)

אז ככה...

הנתונים הינם רשמיים כמובן מגורמים בהפקה של דנה. אומפטפה מכר מעל זהב עד היום הוא עבר את ה 50 אלף עותקים, הוא לא האלבום הכי נמכר שלה דיוה האוסף מכר פלטינה ועבר את ה 80 אלף עותקים. יותר ויותר עומד פחות או יותר על בין 19 ל 20 אלף עותקים.

למעלה