שאלה חשובה!!!

Veiltail

New member
שאלה חשובה!!!

לדג שלי היה פונגוס. עכשיו,נשארו לו רק 2 חוטים לבנים כאלה,אבל אין לו דם או משהו,יש לו אחד בצד שבבטן,ואחד יוצא לו מהבליטה הזאת שיש לו מעל העין(יש את הבליטה לכל דג,זו לא מחלה)שאלות- האם מותר לי להחזיר אותו היום לאקווריום??(שמתי קצת מלח גם באקווריום) 2.האם הוא עלול לדבק? 3.האם החוטים האלה יעלמו לו? תודה מראש!

Veiltail

New member
תודה רבה לכל המגיבים...

לא כולם יחד..אחד אחד בבקשה....לא רואים איזה שרשור ענק עשיתם?

הפורום ריק...

זה לא שמתעלמים ממך זה שאף אחד לא נכנס לפורום הזה כמעט בשלושה ארבעה ימים האחרונים... אני מבקרת פה אחת ליום יומיים.. אבל לצערי אני לא יכולה לעזור לך.. אני לא מבינה בזה...

Veiltail

New member
תודה בכל מקרה...

לפחות הגבת ואמרת משהו.... החזרתי את הדג למים,יש לדגים שלי נקודות לבנות(ל-3 מהם,לאחד היתה נקודה אחת,והורדתי אותה ידנית,והחזרתי אותו,ויש מלח באקווריום זה אמור להרוג את הטפילים המז***ים שכבר נמאס לי מהם!!!!)ושני הדגים האחרים יש לכל אחד איזה 10 נקודות,אז בודדתי אותם והם נראים בדיכאון רצחני! הם לא זזים!בקושי נושמים! אני צריכה לנסות לחמם ת'מים אבל כמה זמן יקח לנקודות ליפול?? ואיך להרוג אותם? או שברגע שהם נופלות אני יעביר אותם לאקווריום וזהו!?

יש חומר...

תחפשי בחנויות.. יש חומר כזה כחול נגד נקודות לבנות.. ותעלי את הטמפ'.... אממ... אם מצבם כל כך גרוע אני בספק אם הם יחיו אבל תנסי... ו.. תפעלי מהר כי ברגע שהנקודות נופלות לקרקעית כל אחת מהן הופכת לשלפוחית שמלאה בעוד מלא נקודות שידבקו לדג....

Veiltail

New member
איך הורגים אותם?

יש לי ת'חומר נגד נקודות! זה תכלת כזה,הבקבוקון הוא ירוק ורשום עליו"נגד נקודות לבנות"זה זה?? שמתי אותו,ושמתי מלח,(מלח גס)אחרי שהנקודות נופלות מה לעשות??(או להחזיר אותם ישר לאקווריום?)

את צריכה לקוות....

שהנקודות יעברו לפני שהם יתחילו להתרבות.. אחרת זה סיפור מהתחת...

למעלה