שאלה חשובה!!!

chikonino

New member
שאלה חשובה!!!

אני יוצא למילואים(אבטחת ישובים )ב-2/12/03 . מאחר שאני סטודנט הוטל עלי שירות של 21 יום,כמתחייב בחוק(כלומר ,סיום השירות ב22.02.03).שאלתי היא כזו:במידה והעדר מסיבה זו או אחרת משלושת הימים הראשונים האם יוכל צה"ל להכריח אותי להשלים את אותם הימים מעבר לתאריך הסיום שנקבע לי בתאריך הגיוס(דהיינו מעבר ל- 22 לחודש),או שהוא מחוייב לשחרר אותי בתאריך שנקבע בצו המקורי??????

ido1973

New member
מה פירוש תיעדר?

הרי במסגרת 21 ימי המילואים אתה זכאי לחופשות? לפי דעתי יורידו לך את הימים האלה מהחופשה שלה אתה זכאי. אבל כל מקרה לגופו הרי אתה צריך ליידע את המפקדים שלך או קצינת הקישור שלא תגיע ב 3 הימים הראשונים. לא נראה לי שיקראו לך רק בשביל 3 ימים

helius

New member
אין כזה דבר להעדר

אלא אם כן קצינת הקישור/מפקד אשרו לך להעדר אתה חייב הגיע מתחילת הצו אחרת תחשב נפקד/עריק מיום תחילת המילואים וכמובן תדפוק את זה שצריך לסיים את התקופה שלו כי מישהו צריך לשבת שם.

מי שלא מתייצב בזמן ואין לו אישור...

...רשמי משלטונות הצבא, כמו קצין העיר או ר"מ 2 וכד'... נחשב נפקד / עריק... אצלנו ישבו במעצר על זה, אבל זה ממש נדיר ביותר...

ניר נגר

New member
ראיתי שקבלת את התשובות

הרלוונטיות, אין אפשרות להשתחרר ל 3 הימים הראשונים מבלי להודיע לקצינת הקישור או גורם אחר צה"לי...דבר עם קצינת הקישור שלך. גם אם ייאשרו לך לא ייזמנו אותך לשירות רק בשביל 3 ימים

למעלה