שאלה חשובה....

jessie_chan

New member
שאלה חשובה....

כשכתוב במודעה שדרושים ברמנים לבית קפה, מדובר בסוג ברמנים שמוזגים משקאות, סוג העבודה שיש לה קורסים וכל מיני בתי ספר מיוחדים או שמדובר על עובדים בקופה שלא עברו שום קורס ופשוט לא קוראים לזה מלצרים כי הם רק עומדים בקופה ולא עוברים משולחן לשולחן?
 

Anna Karenina

New member
אז ככה..

"ברמן" בבית קפה, הוא אדם שמבין בסוגי קפה, רמות טחינה, הגשת קפה, הקצפה, וכל מה שקשור. (בד"כ לומדים את כל זה במקום עצמו, ויש גם קורסים לנושא). בבית קפה ש"מכבד את עצמו", הברמן הוא אדם מנוסה בתחום, שבאמת מבין מה הוא עושה, ולא איזה "חפיפניק", שבחצי שעה למד ללחוץ על מכונת הקפה, ממש לא.
 

jessie_chan

New member
אז אם לא כתוב במודעה שדרוש נסיון

אז אפילו אם אין לי נסיון ולא לקחתי שום קורס אני יכולה לנסות להתקבל, כי אפשר ללמוד את העבודה במקום עצמו?
 
נכון, אבל...

ברור שכן זה לא כזה מסובך ואין פה מה לדעת חוץ מהתפריט שזה עם הזמן.. וכמובן אם אין לך ידים שמאליות את/ה יכול/ה להתגלות כעובדת מעולה אבל לא בזה עסקינן.. הבעיה היא להתקבל לעבודה ללא ניסיון זה ממש לא קל ואף אחד לא רוצה להעסיק מישהו שאין לו ניסיון!!! חבל מאד כי אפשר לגלות הרבה אנשים שהפוטנציאל גלום בהם. בהצלחה בכל אופן
 
למעלה