שאלה חשובה

El Duche

New member
שאלה חשובה

האם מישהו ממכם היה בהפגנה האחרונה בגבעת רם, שהיתה מוקדשת למאליש? ענו ברצינות!

El Duche

New member
הא ידעתי!

כולכם יודעים רק לדבר ואף אחד ממכם לא הרים את ישבנו כדי לפעול למען משהו שבו אתם מאמינים. צבועים. אפילו החברים הביולוגים שלי עשו יותר מזה! אגב, עניתי לכל התגובות (על ההודעות שלי) שם בעץ למען זכויות בעלי חיים (עכשיו בעמוד 2).

babe10

New member
אז זהו, שלא.

לא ידעת. ולא ניחשת נכון. כמו תמיד. כמעט. ההודעות שלך כל כך מעצבנות, קנטרניות, משוללות כל תוכן ידע וביסוס, שבאות כמעט רק כדי לעצבן ולעורר פרובוקציות, שאף אחד לא מצא לנכון לענות לך. מי שבאמת אוהב ומעריך בעלי חיים, כמו גם את איכות החיים שמגיעה להם, עושה, מפגין, שולח, ותורם, גם בלי לצעוק בקולי קולות: הלכתי להפגנה. מה זה בכלל מעניין אותך? משעמם לך? מחפש עוד ויכוח חסר תועלת וקצה? לא פה. סורי.

Talia E

New member
איפה הצביעות?

ההפגנה היתה בירושלים באמצע יום עבודה. הייתי צריכה לקחת יום חופש מהעבודה באותו יום ולא לכולם יש אפשרות כזו. אם כבר מישהו צבוע, אולי זה מי ששואל שאלה כזו תחת הכותרת "שאלה חשובה", רק כדי לקנטר ולהגיד "אהא! ידעתי!"... - אתה לא חושב?
בקיצור, לדעתי נוכחות או אי נוכחות בהפגנה לא מעידה על דבקות או אי דבקות במטרה.

El Duche

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

אדווה ג

New member
אני מקווה שלא הבנתי אותך נכון...

כי לפי מה שהבנתי אתה חושב שאנחנו תומכים בהתנהגות ברברית כזאת. אני בטוחה שאני לא מדברת רק בשם עצמי, אני חושבת שמה שקרה שם זאת התנהגות קיצונית וטפשית. האנשים האלה צריכים ללמוד להתנהג ולשלוט בעצמם. כי (בניגוד לדעתך) המטרה לא מקדשת את כל האמצעים ולכן אסור לאנשים שמטרתם לקדם את זכויות בעלי החיים להתנהג באלימות כזאת. אבל לפי מה שכתבת באחת מתגובותיך, אתה צריך להסכים להתנהגות מחפירה שכזאת. הרי המטרה מקדשת לדעתך את האמצעים, ולדעתי המטרה הנ"ל חשובה מאוד...

El Duche

New member
לא לא לא...

אלו רק שמועות שהגיעו לאוזני ורציתי לבדוק את נכונותם. בקשר לחשיבות המטרה - אני אענה לך במקום המתאים (איפה שהעלת את הנושא לראשונה).

Talia E

New member
אף אחד מהדברים הללו לא הגיע לעיני

או לאוזני, ואתה יכול להיות בטוח שאני לא מסכימה עם התנהגות כזו.

למעלה