עכשיו אנחנו בעונה השנייה. העונה הראשונה הייתה בדיוק בפרק שמרטין נפל מגג הסי-סקייפ. שלא כמו בסדרות פריים טיים אמריקאיות, כאן אין הפסקה של 3 חודשים בין עונה לעונה והסדרה ממשיכה כרגיל.
4 או 5. למה כל כך חשוב לכם לדעת? בכל אופן, בסדרות פריים טיים אמריקאיות יש 24 פרקים בעונה. בתשוקות זה אותו דבר רק שבמקום 24 פרקים, יש 24 ימים. דוגמא: מפרק סיום העונה הראשונה (שמרטין נפל מהגג) ועד היום - עברו רק 11 ימים, או שבוע וחצי אם תרצו.
אבל עברו 11 יום. ולא, זאת לא סדרת פריים טיים שבועית. תשוקות משודרת כשיש אור בחוץ. יום שלם בתשוקות נמשך המון המון פרקים ואם סופרים, אז יוצא שעברו רק 11 יום מערב השנה החדשה.
יום #1: שוק הפשפשים/ שרידן בכדורסל יום #2: בלט/ ארוחת ערב אצל קריין/ צ'ריטי והרכבת יום #3: ארוחה רומנטית שהכינה תרזה/ קיי נותנת את החדר שלה יום #4: ליל כל הקדושים יום #5: לובסטר שאק/ כולם משחקים שבץ נא יום #6: פוגשים את אורוויל/ גוון רואה את איתן ותרזה במזח יום #7: ניו מקסיקו א'/ הבקתה/ אורוויל נדרס/ מחזה בית הספר יום #8: ניו מקסיקו ב'/ הדאבל דייט/ הפסלים הזזים בכנסייה יום #9: חג המולד יום #10: ערב השנה החדשה/ טאביתה בבית קברות עם מטילדה 1 יום #11: היום שאחרי – צ'ריטי ומיגל מתנשקים/ טימי בורח מבית בנט יום #12: ההלוויה/ פטיפור רעיל יום #13: טאביתה דג ומטילדה 2/ תה מורעל יום #14: לובסטר שק – הצעת בלש ללואיס/ הטבעת הנתקעת של תרזה יום #15: סם גרייס ואייבי במלון א'/ הנפילה לקרח יום #16: גם ג'וליאן בא למלון ב'/ איב על סמים, קיי מוצאת את פסל הציפור יום #17: חזיונות על ג'וליאן ואיב במראה/ שרידן שומעת את לואיס המתחזה יום #18: מאשפזים את צ'ריטי בבית חולים/ מסיבת פרידה לשרידן יום #19: טאביתה נחלצת מהבית משוגעים יום #20: טאבי משכנעת את צ'ריטי לסוע ללודג'/ קיי וריס בג'קוזי יום #21: מפולת השלגים/ לואיס מציל את שרידן בפריס יום #22: אייבי שולחת תמונה לטי.סי/ אירוע חתונות/ "קארי" רואים? מערב ראש השנה עד היום עברו 11, 12 יום... שלא תגידו שאני סתם מבלף...
קצר במיוחד? כאילו - היום של המפולת שלגים/עלילות שואיס בפאריז נמשך איזה 30 פרקים, בעוד שהיום שאחריו נמשך ממש מעט - רק תרית'ן וצ'אטני התעוררו בבקתה של אית'ן וכבר כולם הולכים עוד פעם לישון, ולא עברו אפילו 10 פרקים מסכנים. אולי זה ה- 21 ביוני?
תשוקות זו אופ"ס לכל דבר - יש לה פרק כל יום, חמישה ימים בשבוע, והיא משודרת כמעט כל השנה, בניגוד לחברים ובנות גילמור שמשודרות אולי 22-24 פעמים בשנה, פעם בשבוע. אגב בנות גילמור, עוד מישהו פה אוהב את רורי או שזה ממש רק אני?
אולי תסתיים בקרוב בגלל רייטינג נמוך ובנוסף הסדרה הולכת ונהיית גרועה... כך שמעתי. בינתיים היא באוויר, אלא אם כן מנהלי NBC יחטפו קריזה ויורידו אותה (למרות שלא נראה לי שזה יקרה בקרוב). נחיה ונראה...
1. אני לא שמעתי על זה שתשוקות עומדת לרדת... איפה שמעת את זה באו וואו? 2. ערוץ שלוש האלה רבו עם וורנר ולכן אין לנו את בנות גילמור...אוף... 3. רורי ממש מתוקה אבל אני מה לעשות אוהבת את לורלי.