שאלה חשובה!

BaBy-Girl

New member
שאלה חשובה!

או קיי אז ככה... יש אחד שמסתובב בחבר´ה שלנו... ואני די דלוקה עליו! הבעיה היא שדווקא לו, מכל החבר´ה שם שזה איזה 40 איש, רק לו אני לא אומרת שלום והוא לא לי... אנחנו ממש לא מדברים וגם אין לנו על מה.. אוווף כמה שאני שונאת להיות דלוקה על אנשים!!! בקיצור, יש לכם איזה רעיון כדי שהוא ישים עלי? לפני כמה ימים התלבשתי ממש יפה, וכולם אמרו שנראיתי טוב ורק הוא לא התייחס! אפילו לא הסתכל. מה לעשות?

איזה באסה אני מכירה את זה...

תבררי אולי משהו דרך אנשים משותפים. אוו שפשוט תתחילי לדבר איתו. זה הכי טוב גלית

הממ.. זה יכול להיות כמה דברים...

יכול להיות שהסיבה שהוא לא "שם לב" אליך היא אותה סיבה שאת לא מתייחסת אליו גם יותר מידי..... חשבת על זה..? את מתביישת.. פוחדת שהוא לא רוצה...? לכי על זה... תיגשי אליו בעדינות... ועוד משהו אחד קטן.. מממממ... אולי הוא לא ממש אוהב בנות... אבל רק אולי.. את זה את צריכה לדעת
... ביי

הילה100

New member
לא אוהב בנות ??

יש לזה הגדרה בעיברית.. .בואי אני אנסח לך את הגדרתו הלא כל כך מדויקת של חברי היקר והאהוב.. אולי הוא הומו ....????

BaBy-Girl

New member
למה שיהיה הומו???

הוא יכול להשיג הרבה בנות עם גוף כמו שלו
אולי יש לו קטן.....

הילה100

New member
אנשים..אני מבקשת להירגע..

הומו זה לא מחלה. זה אנשים בדיוק כמוני וכמוכם.. תפסיקו להתחייס לזה כאילו יש בהם איזה פגם .. <זין קטן? > מספיק ודי. אנחנו קהילה הומניטארית .

xflil

New member
מה - הקשר ?!!!!!

להיות הומו סקסואל זה דבר גנטי 1... 2. יש עוד השפעות בהסביבה אבל זה לא משנה[ בעיקרון זה גנטי ובנאדם לא מחליט היום אני הומו, מחר אני לא הומו... אם יש לו גוף פצצה והוא יכול להשיג מלא נשים אז סבבה, אבל תחשבי, הוא רוצה להשיג גברים אם הגוף הזה... אין דבר כזה, "למה שיהיה הומו, איזה גוף יש לו..." וחוץ מזה... אז מה אם הוא הומו? הומואים ולסביות זה החברים הכי טובים בדרך כלל... (אני לא הומו אגב)

MetalBoy

New member
יכול להיות שהוא..

ביישן.. ואת לא ראית אותו מסתכל.. אולי הוא מחבב אותך ומפחד לשאול? מטאל

djoren

New member
מצטער שלא קראתי את כל השרשור,

אבל הנה עיצה ממש פשוטה. למה שלא תלכי אליו ותגידי לו מה את מרגישה? לא יודע מה אתך, אצלי זה תמיד עובד !

Miri cohen

New member
חחח... הנה התשובה: ../images/Emo13.gif

ואוו, יש לו אינטרנט?! אם הוא רואה את מה שאת רשמת כרגע, זה יהיה הכי סבבה... אבל, אם אין לו.. את יכולה לומר למישהי (חברתך הכי טובה) שתגיד לו את זה, אבל אני הייתי מתחילה להרשים אותו...
!!! כמו למשל: "שלום... מה שלומך? הכל טוב?" את יודעת מה הכי מסובב בנים על האצבע? אני אומר לך.. זה משהו ממש טוב,
אני צריכה... לדעת מה אותו בחור אוהב, מחבב, או על מה הוא אוהב לדבר, תמצאי את זה... תדברו יחד.. משהו שאת מתעניינת אבל שיהיה גם מה שהוא מתעניין ותתחילו שיחה!!
- אם את רואה שהוא לא מעוניין בך, וסתם מנצל אותך! זרקי אותו... ולעולם אל תפחדי לומר לו - "לא!" ,
ספרי לי איך היה!!

למעלה