שאלה חשובה

שאלה חשובה

שלום קוראים לי רועי ואני שנה לפני הגיוס...שנה די קריטית בנושא הצבא בשבילי ובעצם די בשביל כולם...בכל אופן בזמן האחרון אני שוקל ברצינות ללכת לעתודה אך קשה לי להחליט מכיוון שאחרי הכל יש חסרונות מסוימים לנושא (אני מדבר דווקא על האלמנט הנפשי של להיות תקוע תמיד גם בצבא וגם בטכניון עם אנשים אשר מבוגרים או צעירים ממך בכמה שנים)ובכל אופן רציתי לשמוע כל מה שיש לכם להגיד (רק ברצינות...)בנושא עוד נושא ששקלתי הוא שירות ביחידות הטכנולוגיות למינהן במיוחד ביותר יוקרתיות מבינהן ורציתי לשמוע מידע בנושא. נ"ב אני לא שוקל קרבי רק מכיוון שהפרופיל שלי כנראה אינו מתאים. בתודה מראש רועי

פזמבמבה

New member
אממ... פשוט לא

התקבלתי להנדסת מחשבים בטכניון וויתרתי ברגע האחרון זאת הייתה החלטה נכונה ואני שמח שהספקתי לעצור את זה בזמן... אז... פשוט ותר על זה... חבל על החיים שלך

one1

New member
חבר יקר

לומר "אמ... פשוט לא", זו לא התשובה שרועי החביב היה מצפה לה. שאלה לי אלייך- בן כמה אתה, ומתי החלטת לוותר ? כיצד אתה בטוח שזו הייתה החלטה נכונה לוותר ? ולשאלתו של רועי. עתודה לדעתי היא הפתרון האידיאלי למי שרוצה לתרום באמת ויחד עם זאת נירתע משרות קרבי. נכון, משרתים בצבא עד גיל 28, ולא חסרים חסרונות. אבל כיום רוב העתודאים עושים קק"צ, ולומדים לתואר שני במהלך השירות, וגם אם חלק ניכבד מהעתודאים עוסק בעבודות שכל ילד בן 18 יכול לעסוק, חלק ניכר מהעתודאים גם משובצים בעידית של העידית במערך הצבאי. אני ממליץ לך לפנות לפורום עתודה (מצורף לינק), שם תוכל לשאול שאלות עתודאים בשירות, ותלמידי תיכון שמתלבטים כמוך. בהצלחה

למעלה