שאלה חשובה

o c e a n

New member
שאלה חשובה

מישהו זוכר קטע שסקאלי אומרת למאלדר משהו כמו שהקשרים שנשארים הם קשרי חברות ושאפשר להיות ידידים עד שיום אחד אתה שם לב שהאדם לצידך הוא האדם היחיד שאתה מדמיין עצמך חי בו? זה משהו בסגנון הזה אני חייבת לדעת באיזה פרק זה ואם היא בכלל אמרה דבר כזה...

rach5

New member
../images/Emo41.gif6x07 - Rain King../images/Emo41.gif

Scully: "Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is... suddenly the only person you can ever imagine yourself with."

orityemini

New member
היא לא אמרה את זה למאלדר....

לא נראה לי שבשלב העדין של היחסים בינהם היא היתה מעיזה להגיד לו כזה דבר :) היא אמרה את זה לקרצייה ההיא הבלונדינית שתחקרה אותה משום מה על טיב היחסים בינה לבין מאלדר, לא שסקאלי התלהבה לשתף פעולה אבל היא הודתה ששום דבר לא קרה אפילו לא נשיקה (מה שנורא הגיוני לעונה השישית) ואת המשפט ההוא הוסיפה כדי לגרום לבחורה להבין שעדיף לה להתמקד בידיד שלה (חזאי מזג האוויר) אשר מאוהב בה עד כדי יצירת ברקים, רעמים וגם סופות הוריקן מאשר חלילה להתמקד בסוכן מאלדר השרמנטי.

o c e a n

New member
כן, אני יודעת שהיא

לא אמרה למאלדר אבל פשוט לא זכרתי באיזה פרק זה היה

scoutlavie

New member
זה אחד המשפטים היותר טובים

בסדרה, ומשהו שאני אישית חושבת שזה נורא נכון . זה גם לדעתי כן מרמז עליהם כי עובדה שהיא מספיק מבינה בנושא כדי להגיד, חוץ מזה שזה כבר עונה 6 , וברור שהולך פה משהו...

1Shir

New member
אוי, אני זוכרת את הפרק הזה!

זה היה פרק גדול למיטב זכרוני. מה שגורם לי לחשוב שכשלוש העונות תסתיימנה אני אהיה בבעיה ענקית. למישהו יש את הסדרה בוידאו ויסכים להשאיל לי כשזה יגיע??

ממש לא שיפי

איך קוראים לזה? נו הייתה פעם מילה לאלה שהם לא שיפים... ברחה לי המילה מהראש... צילה ואורית, תעזרו לי בקטע הזה בבקשה... מה המילה שכוללת את האנשים האנטי-שיפים?

יש כאלה שאומרים

שסקאלי מטומטת תחכה למאלדר מה לא יקהר וזה נכון ומאלדר לא צריך אותה מצדו שסקינר יתן לו יד וילך איתו לאורך אופק השקיעה....העיקר שיחקור חייזרים...

אני מקליטה אותם תעשו סבב

כי קודם זה עובר לבן -הבטחתי אז אחרי שהוא יראה זה יעבור בסבב אליכם..אבל אני מזהירה מראש האיכות די גורעה זה מה יש יודאו דפוק שני ראשים ובלי טיימר וביל כלום...אני רוצה לתקן את הישן כבר יותר כדאי לי

orityemini

New member
NoRomo זה הכינוי לאנטי שיפיים...:)

וואו, כבר הייתי בטוחה שהNoRomos כבר נעלמו מהעולם, בעיקר אחרי כל מה שקרה בעונות האחרונות...:) היו בזמנו ממש מאבקים בין השיפרס לנורומוס, אני זוכרת בפורום הרשמי של thexfiles.com שהיו משרשרים הודעות כגון: Roar shippers Roar!

Chens15

New member
פעם הייתי כזאת

השתנתי.....עכשיו אני שיפית... אסי תמונה בשבילך ~פרצוף שטני~

DarlingAdam

New member
noromos, shippers

וכל צורות החיים האחרות, מתקבלות בברכה - אני לא רוצה שמלחמות עתיקות ומאובקות מתחילת שנות התשעים יקומו לתחיה ויסתובבו פה. אין מספיק זומבים בסדרה עצמה? ;)

orityemini

New member
מלחמות? מה פתאום...:)

הנורומוס והשיפרס אצלנו חיים ברעות ואחווה. פלורליזם זה המוטו שלנו!

למעלה