שאלה חשובה

salingre

New member
שאלה חשובה

יש לי בעיה אם הבואה שלי אז ככה הבואה שלי הפסיקה לאכול היום נתתי לה מת אחד והיא לא זינקה עליו אלה פתחה את הפה והיסתובבה סביבו ממש ממש ממש לאת כמו עברת היא גם יותר תוקפנית וגם היתה איזה יום וחציא בתוך המים שלה בלי שהיא אכלה... חשבתי שאולי היא בהשלה אבל העיניים שלה לא עכורות בכלל!!! וגם לא ראיתי אותם עכורות לפני זה... גם אין קילופים או משהוא אני מנשה כל יום להאכיל אותה מישהוא יודע על מצב כזה אולי.? וזה בואה אצל בואה רואים בבירור את העיניים העכורות או שלא רואים?? בתודה מראש אורי סלינגרה

salingre

New member
*בעיה עם הבואה שלי... *עיוורת ו...

בסוף שהיא היסתובבה ופתחה את הפה על העכבר הידלקתי לה את האור והיא עזבה אותו...

lizard boy

New member
לדעתי היא בהשלה

תחכה עוד שלושה ארבעה ימים או יותר ואז תראה אם היא התנשלה יש לי שלושה נחשים ושלושתם ( וגם הblue tongue ) עכשיו בהתנשלות.. והרבה פעמים לא ראיתי אצל הנחשים שלי את העינים הצבע האפור והם התנשלו כמה ימים אחר כך... עכשיו שאני מסתכל הקליפורניה מלך הוא גם בתוך המים...

obb

New member
כנס

שנחש עושה בעיות אכילה ובסופו של דבר אוכל,לא מתקרבים אליו,לא מדליקים אור,לא פותחים את הטרריום,לא מזיזים אותו ולא עושים שום דבר שיכול להבהיל אותו.

salingre

New member
תודה רבה לשניכם

עכשיו ראיתי איזה 6 קשקשים בודדים תמנתקים מגיפה אבל עדיין נשארים תלויים

יכל להיות שהיא...

בנשל אז תחכה כמה ימים ותראה אולי יהיה אצלה שינוי, וגם יכל להיות שהיא פשוט לא רעבה. ושאתה נותן לה אוכל אז תשתדל לא לעשות תנועות מהירות או כל דבר אחר שעלול להבהיל את הנחש. מקווה שעזרתי רע ליבני

למעלה