שאלה חשובה.......... :( שמעתי שגלית (מורה לספרות ולשון) בחטיבת שז"ר נפטרה מסרטן.. זה נכון? :/
P !PuMiCkY New member 5/5/04 #1 שאלה חשובה.......... שמעתי שגלית (מורה לספרות ולשון) בחטיבת שז"ר נפטרה מסרטן.. זה נכון? :/
K Klinger New member 6/5/04 #5 כן, היום שחר פרנק סיפר לי בבצפר והייתי די בהלם... וזה עוד אחרי שערן דוידוביץ' סיפר לי בפסח שהיא גוססת מסרטן... יהי זכרה ברוך...
כן, היום שחר פרנק סיפר לי בבצפר והייתי די בהלם... וזה עוד אחרי שערן דוידוביץ' סיפר לי בפסח שהיא גוססת מסרטן... יהי זכרה ברוך...
ן ןןוויי עידן ייווןן New member 6/5/04 #6 מה השם משפחה שלה? אני בוגר שזר מלפני כמה שנים, ורציתי לדעת אם זאת הגלית שאני חושב...
K Klinger New member 6/5/04 #7 לא זוכר אני רק זוכר שהיא הייתה צעירה יחסית (30) ושהיא מצמצה הרבה... היא לימדה ספרות, לשון והבעה...
פ פורצי אורצי New member 6/5/04 #8 אוף תמיד קיללתי אותה שהיא תמות כשהיא היתה שולחת לי מכתבים הביתה בסגנון של: אור לא הכינה שיעורים 15 פעם ! או סיכומים על מסטיק אבל אוף זה לא היה יפה מצידי. היא בטוח מתה?! או שזה עוד שמועה מפגרת כי כל אחד אומר לי משו אחר אחד היא מתה אחד היא בניתוח!P=
אוף תמיד קיללתי אותה שהיא תמות כשהיא היתה שולחת לי מכתבים הביתה בסגנון של: אור לא הכינה שיעורים 15 פעם ! או סיכומים על מסטיק אבל אוף זה לא היה יפה מצידי. היא בטוח מתה?! או שזה עוד שמועה מפגרת כי כל אחד אומר לי משו אחר אחד היא מתה אחד היא בניתוח!P=
ע עומרי האוזר New member 6/5/04 #9 ../images/Emo16.gif אני פשוט בהלם, אני זוכר אותה, אמנם היא היתה מורה קשוחה, אבל לא תארתי לעצמי את זה....
../images/Emo16.gif אני פשוט בהלם, אני זוכר אותה, אמנם היא היתה מורה קשוחה, אבל לא תארתי לעצמי את זה....
א אישה משפיעה New member 6/5/04 #10 אוף זה באמת נכון?! כי אתמול ט'טניקים משז"ר אמרו לי שהיא בבית חולים חולה מאוד אבל לא מתה.....
B badboy3919 New member 6/5/04 #11 שמעתי היום מגיל שהיה בט'5 והוא ברבין,שאביבה (ורוב האנשים בפורום הזה מכירים אותה) אמרה לו שהיא בבית חולים גוססת...
שמעתי היום מגיל שהיה בט'5 והוא ברבין,שאביבה (ורוב האנשים בפורום הזה מכירים אותה) אמרה לו שהיא בבית חולים גוססת...
I iRiS009 New member 7/5/04 #12 המורה הזאת רק מאושפזת!!!!!! אני לא מכירה אותה אבל חברה שלי למדה אצלה והם ביררו אצל אביבה והיא לא מתה! מסכנה האישה עשיתם ממנה גופה כבר! חחחחח
המורה הזאת רק מאושפזת!!!!!! אני לא מכירה אותה אבל חברה שלי למדה אצלה והם ביררו אצל אביבה והיא לא מתה! מסכנה האישה עשיתם ממנה גופה כבר! חחחחח
I inko New member 7/5/04 #14 אז היא עוד לא... מתה? ושם המשפח שלה היה גרין לא? בספר מחזור כתוב "גרינר" אז כנראה שזה זה... חפשו אותה במדעי הרוח...
אז היא עוד לא... מתה? ושם המשפח שלה היה גרין לא? בספר מחזור כתוב "גרינר" אז כנראה שזה זה... חפשו אותה במדעי הרוח...