שאלה חשובה

wildgirl1

New member
שאלה חשובה

אנשים יש לי שאלה חשובה לפחות בשבילי זה ניראה חשוב, מישהו מיכם עשה ו עושה את הבגרות ברוסית ויודע איך היא ואם היא קשה או לא? ורצוי שיענו לי כאלה שהרבה זמן בארץ ופשוט החליטו שהם רוצים לעשות בגרות ברוסית. אני ישמח לשמוע את תגובתיכם סיום שנת לימודים מהנה ------------- איזה באסה יש לי מועד ב' במתמתיקה לעשות עוד!!!

Sheep From Hell

New member
אני אישיתי לא עשיתי אבל מכירה הרבה

שכן עשו... הבגרות לא ממש קשה פשוט זה תלוי ברוסית שלך, חברה שלי למשל עשתה ואמרה שהיה לה קשה כי היא קוראת ממש לאט, ויש שם קטע אנסין וזה לקח לה חצי מהמבחן רק לקרוא את הטקסט.. יש גם מונולוגים ודיאלוגים(בע"פ) היא אמרה שזה היה קל, בתנאי שיוצאים לך נושאים קלים... ת'כלס עם הרוסית שלך טובה ה 5 יח' בגרות האלה זה מתנה משמיים!! (גם לי יש מועד ב ' במת' וגם באינגליש..
) מקווה שהמועד ב' יהיה קל כמו מועד הקיץ!!!!!!!!

Dynamo1929

New member
גמני רוצה 5 יחל רוסית!!! (:)

אצלנו, רק השנה (שהסתיימה עכשיו) נתנו אפשרות גם לכיתות י' הרגילות לבחור במקצוע רוסית מורחב, עד עכשיו רק כיתות העולים עשו את הבגרות הזאת! אם הייתי עכשיו בי' הייתי מרחיב 3 מקצועות של 5 יחל...

eMiFrEaK

New member
אני עשיתי את הבגרות ברוסית..

למען האמת... לא ממש נתנו לי לעשות אותה כי יש לי כבר 3 מוגברים.. ובדר"כ רוסית בתור מוגבר.. לוקחים תלמידים שיש להם מוגבר אחד בקושי.. זה 5 יחידות מתנה... במיוחד לאלה שממש צריכים אותם.. אישית.. עשיתי השנה יחידה אחת.. אהמ.. 100.. חח ושנה הבאה אני משלימה ל5.... אם יתנו לי לעשות =( זה ממש לא קשה... אבל כמובן שזה תלוי ברמה שלך ברוסית..את צריכה לדעת לקרוא ולכתוב ברמה יחסית גבוהה..והכי חשוב זה להבין.. והכי חשוב... שיהיה בהצלחה!! =)

גם אני עושה שנה הבאה

דווקא שמעתי מכל החברים מבית הספר שזה לא קשה מי יודע מה... נעבור גם את זה...חחח

rocket

New member
אני עשיתי בגרות

והייתי 11 שנה בארץ. לדעתי הבגרות ממש פשוטה וחוץ מזה לימודי הרוסית בבית הספר היו מאוד מהנים

למעלה