שאלה חשובה

שאלה חשובה

כשחזרתי לארץ גיליתי לאכזבתי שמשדרים במקום ג'רמיה המגן (yes ימי שישי חצות עד שלוש, 4 פרקים) אבל לפי מה שהבנתי ממה שאתם כותבים אתם צופים בעונה השנייה כבר. אז מתי ובאיזה ערוץ ?

אוקיי, סדר../images/Emo168.gif

הלח מלפני איזה חודשיים ערוץ 3 התחילו לשדר את שתי העונות של ג'רמיה, בשישי שעבר הם גמרו לשדר, ועכשיו יש המגן במקום. יכול מאו להיות שלא תהיה עונה שלישית בגלל ריב בהפקה או משהו, אבל בעקרון ביום שישי שעבר היו ה-5 פרקים האחרונים של העונה השניה

טוב אז יש לי עוד שאלה

איפה אפשר להוריד את הפרקים של העונה השנייה? יש לי eMule ואני אשיג עוד תוכנות אם אני יצטרך אני פשוט חייב לראות את העונה השנייה, ראיתי רק שלושה פרקים ... אני מניח שזה חוקי מכיוון שאנחנו רואים את זה חינם בטלוויזיה... אני צודק ?

demoloc

New member
אממ....לא זה לא.

אתה רואה את זה חינם כי מישהו שילם על זה , החברה כבלים\לווין קנתה את זה , או שיש פירסומות באמצע , בכל מקרה מישהו שילם על זה. לכן הורדה ללא תשלום היא הפרה של זכויות יוצרים. אבל אין מנהל , אז אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ומותר לפרסם מה שרוצים בלי שימחקו... אני ניסיתי בקאזאא להוריד ... לא מצא כלום . גם אין הרבה אתרי מעריצים כניראה שבארה"ב הסידרה לא כל כך הצליחה... יכולל היות שגם לא סיימו לשדר אותה לכן אין הרבה מידע עליה. בכל מקרה אני לא מצאתי , אם תמצא אל תשכח לידע אותנו

אני ממש לא בטוח אבל נסו:../images/Emo168.gif

Geremiah 1X12 נגיד באיזה תוכנה שבא לכם, אני אישית לא מוריד פרקים וסרטים אז אני לא בטוח שיש פרקים של ג'רמיה לאנשים במחשב אבל נסו את מה שכתבתי לכם

g tamir

New member
תנסו דרך פה..

האתר הזה מציג קישורים להורדה מהאימיול www.the-realworld.de זה לוקח הרבה זמן להוריד כי אין להרבה אנשים אבל אם תתאמצו הוא יוריד לכם.ומיותר להגיד שזה שווה את המאמץ.

Hellen

New member
כנס לאימיול,

חפש jeremiah בוידאו. כשעוד לא ידעתי אם הולכים לשדר את העונה השנייה הורדתי את כל הפרקים מהאימיול, וזה היה איכות מצויינת

למעלה