שאלה חשובה!!!!!!!! מי השחקנית ששיחקה בפרק מס' 9 בעונה השלישית? המוזרה שהופיע יחד עם הדוק.
א איירה גיינס New member 31/8/04 #1 שאלה חשובה!!!!!!!! מי השחקנית ששיחקה בפרק מס' 9 בעונה השלישית? המוזרה שהופיע יחד עם הדוק.
L Lanni New member 1/9/04 #2 היי, גם אני ניסיתי בזמנו לברר.. אם אני לא טועה דווקא מצאתי את השם שלה אבל סורי אני ממש לא זוכר
V varty New member 4/9/04 #4 Vivica A. Fox אם לזאת התכוונת...היא שיחקה גם בלהרוג את ביל. שחקנית גדולה.
V varty New member 4/9/04 #5 ודרך אגב. מישהו ראה את "להרוג את ביל"? הקטע הפתיחה של הסרט שבו היא מופיעה. אחד הקטעים המצמררים ביותר שיכולים להיות. אבל מדהים!!! כל הסרט הזה מושלם. אני צריכה לראות אותו שוב
ודרך אגב. מישהו ראה את "להרוג את ביל"? הקטע הפתיחה של הסרט שבו היא מופיעה. אחד הקטעים המצמררים ביותר שיכולים להיות. אבל מדהים!!! כל הסרט הזה מושלם. אני צריכה לראות אותו שוב
A aliasBOY New member 4/9/04 #6 נכון זה פשוט סרט מושלם! המוזיקה הצילום הבימוי השחקנים כל שניה שם היא תענוג! סרט מדהים... ואיזה עצוב זה כשהבת שלה רואה! מצמרר זה בדיוק המילה
נכון זה פשוט סרט מושלם! המוזיקה הצילום הבימוי השחקנים כל שניה שם היא תענוג! סרט מדהים... ואיזה עצוב זה כשהבת שלה רואה! מצמרר זה בדיוק המילה