שאלה חשובה

יעל24יעל

New member
שאלה חשובה

גברים - קרה לכם מצב בו לא היו לכם פרפרים עם מישהי ובסופו של דבר רציתם אותה? אני אסביר, היה לי קטע עם מישהו שאמר שאני מדהימה וכו' וכו' אבל אין לו פרפרים, העניין הוא שאנחנו נמשיך להתראות כי יש לנו הרבה חברים משותפים ואני ממש רוצה לגרום לפרפרים האלו להגיע. אני שואלת אותכם איך? קנאה/חיזור/התעלמות? בבקשה אל תגידו לי שזה אבוד...

ghatto

New member
הייתה לי פעם ידידה מהלימודים

שאטיתה הייתי בקשרי ידידות והמחשבה הראשונית הייתה שאני ממש לא רוצה יותר.עם קצת זמן והבנה שהיא רוצה יותר הגיעו גם כמה פרפרים.אני חושב שחלק מזה היה מתוך ישיעה שהיא מעוניינת בי...

e v i t a

New member
מניסיון אני אומרת לך....

אצלי, אם הפרפרים, התתרגשות, הציפייה, לא באים מיד אחרי הדייט הראשון, שני מקסימום מבחינתי זה לא זה. ולא שאני פוסלת גברים לפי מידת הפרפרים שיש לי, אם בכלל... עד לפני שבועיים יצאתי עם גבר מדהים, שנון, אינטליגנט, קצין בצה"ל עם כל התוספות,מוכשר, מצחיק, מה לא.... הייתה בינינו משיכה אדירה, דיברנו על הכל והכל זרם יפה וטוב. אבל הפרפרים איחרו להגיע. כך חשבתי, עד שהתברר לי שהם גם לעולם לא יגיעו. אז המשכנו את הקשר כשהוא כולו בהתלהבות ואני ריקה מבפנים. נהיננו אחד עם השניה בלי ספק, למדתי המון, והעברתי כל דקה ברמות של הנאה שלא יאומנו. אבל בטני הייתה ריקה אפילו מצרעות...פשוט כלום. וכאן אני חוזרת להתחלה..."עד לפני שבועיים" כי זה פשוט נגמר. כמה שכיף, וכמה שסבבה והכל זורם יפה...אם אין את ההתרגשות והציפייה לראות אותו ולהיות איתו כל הזמן זה פשוט לא יבוא. או שהם שם מההתחלה או שלא. ככה זה אצלי לפחות, ושום דבר לא הצליח לשנות את זה. מקווה שאצל המדובר...זה כן ישתנה...והמקרה שלו שונה משלי. בכל אופן בהצלחה. התגעגעתי לכתוב פה, אני צריכה לבקר יותר... אתם יודעים איך זה לפני הגיוס, טוחנים שעות בעבודה... יום טוב.

יעל24יעל

New member
אני יודעת

שבדרך כלל או שזה זה או שלא, אבל רציתי לדעת אם יכול להיות יוצא דופן. מה גם שהקשר הרומנטי בינינו נפסק וכמו שאמרתי אנחנו נפגשים מידי פעם דרך חברים.

ליאת ס

New member
טעות!!!!!

זה לא שחור או לבן ואת יכולה לעשות משהו בנידון תהיי חכמה, והכי חשוב תראי רצון(גם עם ברמיזות) מנסיוני

פלדברג

New member
לפעמים אנחנו קולטים לאט...

אז ההצעה שלי היא שלא תתיאשי, לי הייתה ידידה שהכרנו ממש טוב חצי שנה ולא היו לי פרפרים וכלום, אבל פתאום שהיא רמזה לי שהיא רוצה התחלתי להרגיש אותם... בקיצור.. תרמזי לו, ושיהיה לך בהצלחה!

shirlizinia

New member
יש סיכוי ! יש תקווה!

שלום לך יעל אני חייבת להגיד לך מתוך ניסיון אישי שלי ושל חברותי ומסיפורים ששמעתי שיש סיכוי שיהיו לו פרפרים. יש אנשים שפשוט צריכים זמן להכיר זה את זה ואז זה בא, זה רק עניין של זמן, הסוד הוא פשוט לתת לו להיקשר אליך, אבל תעשי את זה מבלי שירגיש, מה שאני מתכוונת זה שפשוט תהיי קול כזאת, אל תראי לו יותר מידי שאת מעוניינת אבל בו זמנית תבלי איתו הרבה ותצאי עם אחרים, תתחילי להתייעץ איתו על כל מיני בנים ששמת עליהם עין ותראי מה זה יעשה לו בקיצור- תגששי קצת אם זה זה הוא ירגיש פרפרים מתישהו... יש זוגות שלא סבלו אחד את השני בהתחלה ואז נהפכו היוצרות והם כיום חיים באושר כזוג מאוהב עד מעל הגג אם זה לא זה...לא נורא ...זה כנראה לא בשבילך ומגיע לך מישהו אחר, יותר טוב, כל עכבה לטובה מקווה שעזרתי לך שירלי

אורזמן

New member
תחזרי אחריו

זה יגרום לו להרגיש טוב (מי לא אוהב להיות מחוזר). אולי תבנה מערכת יחסים חזקה יותר מפרפרים, מאחר שפרפרים במהירות שהם באים, כך הם נעלמים.....

יעל24יעל

New member
תודה אתם ממש מחזקים אותי אבל

העניין הוא שכבר התחיל בינינו משהו ככה שהוא יודע שאני מעוניינת.. הוא עצר פתאום את הקשר. אני שמחה לשמוע שזה לא שחור או לבן אבל לחזר אחריו אחרי שהתחלנו כבר משהו והא הפסיק אותו? מה דעתכם על קינאה?

lilaaa1

New member
אם תפרטי קצת

על הסיבה שפתאום הוא ניתק את הקשר יהיה יותר קל להביע דעה... ליאת ס

יעל24יעל

New member
קצת לפרט...

הלוואי ויכולתי לפרט לך, הוא לא ממש הסביר לי, פשוט הפסיק להתקשר ובפעם הבאה שראיתי אותו הוא התנהג בקרירות. רק אחרי כמה ימים הוא דיבר עם חברה משותפת והסביר לה את כל העניין שלא היו לו פרפרים ומעבר לזה הוא גם בתקופה די מסריחה בחיים שלו. חצי שנה פלירטט איתי ועד שנענתי לו אז אין לו פרפרים....מרגיז!

lmatan1

New member
שום דבר אינו אבוד הכל אפשרי../images/Emo39.gif

הבעיה היא שפרפרים הם חופשיים הרי את תמשיכ לראות אותו את אשה לא אם תרצי אין זו אגדה.

פרפרים

היה לי מקרה כזה שלא היו לי פרפרים ואפילו הייתי בספק אבל אמרתי שכדאי שאמשיך עם זה ולבסוף דרך המיטה ודרך שיחות נפש הופיעו לי פרפרים לפני כל פגישה איתה. רק זמן וראש פתוח.

גברברת

New member
מהניסיון שלי פרפרים יכולים פתאום

להופיע ובדיוק באותה המידה יכולים פתאום להיעלם. איך לגרום להם להופיע? אולי תהיי פחות זמינה, תופיעי בחברה כאדם עסוק שזמנו אינו בידו. תדאגי שאיכשהו תגיע לאוזנו האינפורמציה שאת מחוזרת עד בלי די... כל הדברים שעשויים (לעיתים) לגרום לאדם אחד לחשוק באדם אחר. אגב. אני באופן אישי מאוד נגד המשחקים וההעמדות הפנים הללו, למרות שיודעת שהם עובדים. חג שמח ובהצלחה.

יעל24יעל

New member
תודה, אני יוצאת לדרך../images/Emo8.gif

הצלחתם לחזק אותי, כבר הגיע אליו מידע על אקס שרוצה לחזור אלי... אני אעדכן אותכם בהתפתחויות!

seeyou

New member
לא היו לי פרפרים עם מישהי

....ובסופו של דבר רציתי אותה כבת זוג לחיים! לא חושב שלגברים יש צורך בפרפרים . יש רגעים שמקבלים תשוקה חזקה מאישה-בחורה... על תשוקות לא בונים זוגיות! יוסי

vent91

New member
אם את רוצה פרפרים

אני יכול לתת לך כמה מתולעי המשי שלי. הם ממש מתוקים ואני שומר אותם מתחת לכר.

למעלה