שאלה חשובה

שאלה חשובה

איך מתלבשים לדייט ראשון עם החבר? [שאלה מוזרה, בדרך כלל הדייט בא לפני שניהים חברים, פשוט אנחנו מכירים דיי הרבה זמן, התכתבנו המון באייסיקיו, ואפשר להגיד התאהבנו שם, אחרי זה גילינו שאנחנו מאותו בצפר, ובבצפר ניהנו חברים]. לא יצא לנ עוד לצאת ביום שישי או לדייט או משהו... אז קודם כל, מה לעזאזל ללבוש? חשוף או לא? יש מצב לחצאית מיני? מחשוף? כי מצד אחד זה דייט ראשון, אבל מצד שני הוא כבר חבר שלי אז.. בעייתי
... ומה בקשר למקום? לאן יוצאים פעם ראשונה? וכל עצה תתקבל..

LipStiK

New member
אממ לפי דעתי..-->

בגלל שהוא חבר שלך אז את כבר לא חייבת להרשים או משהו.. אבל מצד שני, את חייבת להראות לו שהוא עשה בחירה טובה..
לדעתי, ג'ינס (עזבי מיני, את סתם תקפאי וזה יראה כאילו השקעת יותר מדי) וחולצה יפה (אם לא קר לך או משהו, אז גופיה או מחשוף קטן)... לאן? זה כבר קטע שלכם- לאן אתם אוהבים לצאת וכאלה...

Daniel MSG

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

גיליתם שאתם מאותו בצפר? מגניב אממ אני לא הייתי הולכת עם חצאית מיני ומחשוף את לא הולכת למועדון.או משו כזה וגם אתם מכירים אז אל תראי השקעה גדולה מדיי ג'ינס וסריג יפה יספיקו בהחלט לדעתי ואממ בקשר למקום - אפשר בבית שלו\שלך הכי טוב

אדוו

New member
"בבית של אחד מכם" חח אויש ..

דבר ראשון, מגניב ביותר שיש בית ספר גדול ועוד יותר מגניב, לגלות שיש אנשים חדשים (:) דבר שני, בקשר ללבוש- אני מסכימה עם איילת. אין צורך בחצאית מיני.. ומחשוף לא הכי מתאים, כי בכל זאת, תקופה קרה. ג'ינס וסריג יעשו את העבודה (:) אם את אוהבת טייצים [כמוני], ניתן ללבוש גם טיץ שחור (לא מהסוגים עם הפסים בצד, טיץ חלק) עם חולצה יפה, אני אישית מאד אוהבת. בקשר למקום, לא נראה לי כל כך מתאים להיפגש בבית, כי בכל זאת, זה הדבר שרוצים לצאת אליו, דייט. אפשר לצאת לאיזה בית קפה.. ומשם לזרום, אולי סרט באזור הסינמה סיטי והסביבה. בהצלחה ותהני (:)

למעלה