שאלה חשובה..

TOTAHON

New member
שאלה חשובה..

יש לי חברה כמה כמה חודשים... והכל טוב ויפה , כיף לנו להיות ביחד.. הסקס נהדר... באמת אין תלונות...חוץ מדבר אחד... היא כל הזמן רוצה שנהיה ביחד !!!!! זה לא יאמן , היא רוצה שניפגש כל יום !!!! כל יום שנהיה ביחד מהבוקר עד הלילה !!! היא רוצה שאני ישן אצלה כל לילה !!!! ממש עלוקה !!!! וכל פעם שלא יוצא להיפגש בגלל , שמה לעשות אני צריך לעבוד (מצטער באמת...) או כל סיבה אחרת.. אז היא כועסת עליי ונעלבת..... אני כבר לא יודע מה לעשות , ושאני מעיר לה על זה היא מתעצבנת עליי , ומשתיקה אותי.. ואומרת שהיא לא רוצה לשמוע וזה לא מעניין אותה.... אז אפילו לדבר על זה אני לא יכול... אני חייב קצת ספייס לפעמים, כמו כל אחד בעצם... מישהו מכיר את התופעה ? מישהו יכול לתת עצה ?? ואל תגידו לי להיפרד כי אני לא רוצה , אני אוהב אותה ובאמת שטוב לי.....

seeyou

New member
ממש עלוקה ?../images/Emo8.gif

תופעה מוכרת במיוחד לנשים הסובלות מחרדת עזיבה אפשרות אחרת,אם היא דורשת סקס כול הזמן שהיא נמפומנית... לפי מה שאתה כוב קשה להבין מה הולך איתה... היא לא לומדת-לא עובדת...אתה מכיר את העבר שלה-משפחה שלה-חברים? יוסי

TOTAHON

New member
היא לומדת ועובדת..

סטודנטית ממוצעת... אבל זה לא קשור... תמיד רוצה שנהיה ביחד.... לפעמים אפילו שאני יבוא לעבודה.. וסתם נהיה ביחד.... זה לא קשור לסקס...

הדברים לא כל כך מסתדרים ..

בתור סטדנטית שעובדת במשרה מלאה אני לא מבינה אייך יש לה זמן לרצות להיות איתך כל יום - כל היום ... אם היא עובדת ולומדת היא אמורה להיות עסוקה ... אני ממש מבינה אותך .. זה כל כך חונק ומציק.. אתה חייב להסביר לה שאתה צריך זמן איכות עם עצמך ולא יתכן שתפגשו כל כך הרבה ..זה לא יצליח .. אם היא לא תכבד את הרצון שלך להיות לבד
היא לא תכבד את הרצונות שלך כשתהיו יחד ..

זמן תמיד אפשר למצוא

גם אני סטודנטית ועובדת במשרה מלאה, ו8בכל זאת אני עם חבר שלי כל יום. אבל זו לא הנקודה, אצלינו זה מרצון משותף והקשר פשוט התפתח לשם. אם זה חד צדדי זה סתם מחניק.. אני לא רואה פתרון מלבד לדבר איתה, ואם היא לא מוכנה להקשיב זו כבר בעיה אחרת..

מי לא סטודנט?

זה שלי נשארו רק 2 קורסים (יששששששששששששששששששש) ולך 3 שנים לא אומר שאני לא סטודנטית. זה רק אומר שאתה מסכן יותר

Akuna Matata

New member
זה ממש קשה

כשיש את ההבדלים האלה בין בני הזוג ברצון להיות ביחד... מה שאני יכולה להציע לך לעשות לפני שאתה מתחרפן זה לדבר אתה על הנושא. תגיד לה בצורה הכי עדינה שאפשר שלא תמיד אתה יכול לראות אותה יום אחרי יום. אם לא תגיד לה כלום, המצב ישאר כמו שהוא... ואני לא יודעת עד כמה תעמוד בזה. בכל מקרה

TOTAHON

New member
אני באמת צריך לדבר איתה על זה..

ואני אדבר.. אני ישים לזה סוף... אני אבהיר לה שיש דברים מעבר למה שהיא רוצה...

siemens

New member
תן לה זמן

היא בקטע של התלהבות, תן לה קצת זמן להרגע

ANGELIKIKI

New member
אולי2

התפקשש לי, מההתרגשות. טוב לך איתה ונראה שגם לה איתך. לדעתי זה פשוט השלב הבא במערכת יחסים, - התקשורת והצרכים האישיים. שב איתה שים את הנושא לשיחה, תסביר לה שהיא חשובה לך וטוב לך איתה, אבל אתה צריך גם זמן לעצמך. אל תקבל העלבויות וכעסים כתשובה- כשמישהו נעלב ממשהו, זה מעיד על משהו לא סגור אצלו. אם לא תוכל לגרום לה להבין ולקבל את זה, זאת לחלוטין בעיה שלה, או שהיא תפסיד אותך או שתחנק למוות.

למעלה