שאלה חשובה

sun18

New member
שאלה חשובה

שלום לכוללללם אני בת כמעט 18 עדיין ביב' שנה שעברה קיבלתי פטור מצהל והחלטתי לעשות שירות לאומי אך בימים האחרונים אני שוקלת את האופציה להתנדב בצהל הבעיה שאני לא יודעת שום דבר על האופציה הזאת אז ככה... האם הזכויות הן אותן זכויות? איפו ניתן להתנדב? והכי חשובבבבבבבב האם אתם מרגישים חלק מהחברה או שמתייחסים אליכם שונה בתודה מראש *אני* :):):)

סיונתו

New member
דבר ראשון- היי

דבר שני- קפצתי לשניה..ואין לי זמן לענות אפילו
אני מקווה שיענו לך ואם לא אני יענה יותר מאוחר
בגרות בספורט עיוני יום שישי
לא מבינה את הפיגור....לא כאילו זה יתן לי משהו בחיים...אסור לי לעשות ספורט ה-ל-וווו לא נורא...העיקר תמי טנק נתנה לנו בוחן ע-נ-ק ("מי שלא עושה מקל 0" נה נה נה.... נודניקית) ואני בחופשת בגרות
טוק טו יו אול לייטר
וויש מי לאק
ואיך שאירית אומרת...טה טה

Dawson girl

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אני גם באותו מצב כמוך, אלא שאני התחלתי את תהליכי ההתנדבות
אממ.. כעיקרון הזכויות הן אותן זכויות, מלבד פטור משמירות (כי אין נשק), תורנויות וטירונות רגילה (רובאי 02 וכו').. וכמובן שאת מקבלת הקלות בהתאם לסיבת הפטור שלך, למצב הרפואי. איפה אפשר להתנדב? בכל מקום כעיקרון, כלומר כל התפקידים העורפיים (פרופיל 64 ומטה). כמובן שאם יש לך מגבלות שמקשות על התפקוד, כדאי לך לחשוב איזה תפקידים את יכולה לעשות. וכמובן- מה שמעניין אותך
ו. לא התחלתי להתנדב אז אני לא יכולה לענות על השאלה האחרונה.. אבל תכל'ס, כל מתנדב ממלא תפקיד מסוים, ובאמת שבמילוי לא אמור להיות הבדל בינו לבין חייל רגיל שממלא את זה. אחרי הכל, אותו ג'וב. בהצלחה בהמשך

למעלה