שאלה חשובה!!!

Dehlofoz

New member
שאלה חשובה!!!

מה קורה במצב כשהחברה נכנסת להריון בכווונה (לא לקחה גלולה לדוגמא) בלי שהבן זוג רוצה ילד? האם הוא יצטרך לשלם מזונות ?

Aimee

New member
תלוי

אם זה בצעירים חסרי מנוח - אז לא, כי שבוע הבא הילד כבר יילך לקולג'. אם זה ביפים והאמיצים - אז תלוי כמה חתיך עורך הדין שלו. אם זה באנטונלה - אז זה בסדר, כי יסתבר שזה בכלל מאחיו התאום.

Dehlofoz

New member
וברצינות?

אם להיות פאראנוידים תכלס יכול לקרות לכל אחד לא? מישהי שמתאהבת בכם למרות שאתם מעוניינים בה לתווך קצר ומוכנה לעשות הכל שתישארו איתה.

Aimee

New member
למה ברצינות? זה מצב היפוטתי

ואם אתה מעוניין בה לזמן קצר אתה גם ככה לא אמור לסמוך על גלולות. זה מה שמפחיד אותך? שאולי היא תכנס להריון ואולי לא תגיד לך כדי לגרור אותך לנישואין כפויים? איידס לא מפחיד אותך? עגבת? זיבה? תשתמש בקונדום. תמיד. ולו רק בגלל הסיבה ההזויה שמצאת מאיזה רי-ראן של דאלאס.

Dehlofoz

New member
תאמת..

חשבתי לא רק על האפשרות של הגלולה...השאלה שלי היא יותר בתחום המשפטי...

Aimee

New member
אז

זה יותר ל"נשים גברים בית המשפט ומה שבינהם" לא? חוץ מזה שבימינו אני לא רואה איך מצב כזה יכול לקרות. (מאחר והאמצעי הגנה הטוב ביותר הוא בשליטת הגבר).

Aimee

New member
סליחה זה לא מספיק.

אני שוקלת להכנס להריון ולהוציא ממך מזונות!

magenta73

New member
אמ...

לך תוכיח... לך תוכיח שזה יה בכוונה... לך תוכיח שאתה לא רצית... הדבר היחיד שאפשר להוכיח, זה מי האבא הביולוגי של הילד. ידיד שלי קיבל טלפון מבחורה, אחרי 7 חודשים שלא נפגשו... אמרה לו מזל טוב. יש לך בן... מה עשה? עשה! משלם מזונות ומגדל חלקית את הילד.

Dehlofoz

New member
;)

בקיצור זה יכול לקרות! אבל כמו שAimee אמרה האמצעי ההגנה הכי טוב נמצא בידי הגבר ואם לא ממש בוטחים במישהי אז חייבים להזהר...

magenta73

New member
ככה זה כשמשחקים ב"אבא אמא"...

לפעמים גם באמת יוצא מזה משהו...

Aimee

New member
וגם אם כן בוטחים בה

חברה שלי סיפרה לי שהיא ראתה בטלויזיה על נשאית איידס שפשוט החליטה לנקום במין הגברי, ושוכבת ללא הגנה עם גברים ומדביקה אותם. לא משנה כמה פעמים אני אגיד את זה , זה עדיין עושה לי חלחלה.

joshh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי :)

duduamar

New member
ממש לא

כבר קרו מקרים שבחורות ניסו לכבול אליהן בחורים בשיטה הזו. לא מבין מה האינטרס של בחורה לאלץ מישהו להיות האבא של ילדה למרות שהוא לא רוצה, אבל זה קרה.

למעלה