שאלה חשובה

צבעונים

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם רציתי לשאול אתכם ולהתעייץ איתכם לגבי משהו שמאוד מטריד אותי. אני עובדת בחדר כושר ולאחרונה הכרתי גבר שמבוגר ממני ב-19 שנה (אני בת 26), מאוד כיף לי איתו והקשר ביננו זורם מצויין, אבל כמובן, יש את בעיית הפרשי הגילאים שמציקה לי. מה דעתכם על זה? צריכה עיצה באופן דחוף! תודה, טל.

lironbi

New member
הנה

זה נורא קל להגיד "תלכי עם מה שהלב אומר לך" אבל בסוף כל דבר עניין הגיל ירדוף אחרייך ויתפוצץ לך בפנים. אל תצפי שאנשים יקבלו אתכם בזרועות פתוחות ולא יפתחו עיניים תמוהות.

לדעתי פער הגילים גדול מאוד

זה לא יתרום ויפריע לך לכל דרכך עם הרבה הערות מהסובבים איתך . האם הוא כזה מציאה שאף אחד לא חטפה אותו עד עכשו .אני בטוח שאת בשבילו כייף והקשר זורם בדרך כלל כך בהפרשים גדולים .המבוגרים מנוסים חלקלקים עם ניסיון ומספרים לך בדיוק מה שאת זקוקה לשמוע . ביננו מה מחפש בוגר מצעירה . צר לי שאני קטלני אבל ראיתי בסיבבתי מקרים דומים והם לא היו מה שהם ציפו. אכזבה.

Savage Garden

New member
זו מסקנה מהירה מידי ולא הוגנת...

מה ז"א "כזה מציאה"?? מאיפה לך לדעת שהוא לא גרוש \שהוא מוצלח\אדם מקסים\רגיש\טוב לב\אדיב\אוהב\מפרגן\אוהב את ילדיו (אם יש לו)\עוזר\תומך \בעל ערכים וכיו"צ???? צריך להסתכל על דברים גם אחרת, יכול להיות שהבחורה מאוד בוגרת ולא צריך מילות חנופה , נסיון וחלקלקות "לקנות אותה"... גם אני ראיתי המון מקרים ואיזה פלא, הם מאוד מאושרים כבר הרבה מאוד שנים ובכלל משהו שיפתיע אותך.. הם אפילו התחתנו ויש להם ילדים ואגדיל לומר אפילו מכירה זוג שפער הגילים הוא 25 שנים!!! ולעצם שאלתך: אם את רוצה להיות איתו , הוא עושה לך טוב וגורם לך להיות מאושרת, לכי על זה בלי שום היסוס, אל תדפקי חשבון למה אנשים אומרים , תאמיני לי כל אחד והחבילה שלו ולא כל מה שנוצץ זהב-- בדוק! *רק עוד נקודה אחת חשובה לא פחות,הדבר העקרי שאת חייבת לחשוב עליו טוב טוב הוא שאם יום אחד תרצי לממש את הקשר שלך איתו --אזי חתונה \משפחה קחי בחשבון שהוא יהיה מבוגר מידי לעשות ילדים והכוונה היא לא ביולוגית אלא שאני באופן אישי חושבת שזה עוול לילדים .. מעבר לכך שיהיה לך המון בהצלחה!!!

לדעתי הבחור מחפש ריגושים ולא רציני

התמימות אובדת לי לפעמים .באמת מה מחפש בחור בוגר בחדר כושר .עם צעירונת לפתור תשבצים ביחד .שיחות נפש אולי .אולי לשחק גולות. יש הרבה זוגות עם פער גילים חריג אבל כמה הם אחוזים באכלוסיה .אפסי . אז אולי רוב האוכלסיה טועים הרי זה מציאה בחור בוגר וצעירה. מסקנתי הוגנת וצודקת והחלטית מבוגרים חפשו את בני גילכם אתם סוטים ורק האגו חשוב לכם אתם דוחים. צעירות האמינו בעצמכם השאירו את הזקנים לזקנות אל תתפתו.

magenta73

New member
אני חושבת

שזה קצת גדול מידי... שאין הרבה תחומי עיניין משותפים... אין הרבה היסטוריה משותפת... אפילו שפה משותפת... וסליחה... אבל... אני גם חושבת שגבר בגיל 45 (עשיתי חישוב נכון?) נמצא במקום של משבר גיל העמידה, מרגיש כבר זקן ומסכן, וכל מה שהוא צריך, בשביל למלא את האגו שלו זה איזו בחורה צעירה ותוססת... השאלה היא מה את רוצה. זה הכל...

אם זה מציק לך אל תעשי את זה

אבל אם זה לא מציק לך, ואת מוכנה להסתכל על מה שיש תוך הקנקן ולא על החיצוניות שלו ולא אכפת לך מה אחרים יגידו אז למה לא? אם את לא חלשת אופי, ולא הולכת לפי הקונפורמיות בגלל שזה מה שכולם עושים אלא עושה את מה שנכון לך והולכת לפי הרצונות והתחושות שלך מה עוצר אותך?

billc

New member
טום קרוז וקייטי הולמס בערך אותו מצב

היא 26 הוא 43 ההפרש הוא 17 שנה בקיצר, חיים פעם אחת, אם את אוהבת אותו תהני ושכל העולם יקפוץ אל תחיי לפי צורת מחשבה מרובעת של אנשים אחרים. מה כבר יכול לקרות, שזה לא יתאים ותפרדו שתתחתנו ויהיו לכם ילדים ותפרדו אם לא שמת לב, כל יום שני וחמישי אנשים מתגרשים ונפרדים וברוב המקרים זה לא בגלל הפרש הגילאים. בהצלחה.

למעלה