שאלה חשובה

MonoM

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם אני מתכנת זמן רב דלפי ויש לי שליטה טובה מאוד ב C ו C++. והשאלה שלי היא: אני רוצה ללמוד ויזואל סי ++, האם יש לכם ספרים להמליץ לי? שמתי עין על ספר שנקרא ``המדריך השלם ויזואל סי++`` בהוצאת הוד עמי ומיקרוסופט פרס, מישהו מכיר את הספר? האם הוא טוב? הערה: יש לי קצת רקע ב MFC ואני מכיר את הסביבה של ויזואל סי. בתודה מראש.

MonoM

New member
ועוד שאלה...

ממה כדאי להתחיל את הלמידה מ win32 או ישר מ MFC?

ihovav

New member
תשובה :

תתחיל עם WIN 32 API - זה הבסיס של MFC - אם תלמד את זה קודם תבין יותר טוב MFC אבל חשוב שתדע - קשה למצוא ספרים טובים בנושא בכלל ובעיברת בפרט אני לא מכיר את הספר שהזכרת אבל אני יכול להגיד שלא ראיתי ספר אחד בעיברית שאין בו טעות אחת או שתיים (סליחה מכל מי שנפגע מזה) יש סופר אמריקאי בשם ``סלומון`` שיש לו ספרים מצויינים בנושא

WarLord

New member
בתור אחד שכרגע לומד את הנושא

הייתי במצב שלך לפני שבועיים בערך. לא הצלחתי למצוא ספרים טובים בנושא API. יש ספר ממש גרוע מאוד של יצחק גרבר בנושא API אבל אפילו לא טרחו לבצע הגהה לטקסט. כדאי לקרוא במהירות (רק כדי לקבל מושג כללי) על API ב-MSDN תחת Platform SDK. ואח``כ ישר לעבור ללמוד את MFC שעוטף למעשה את ה API בעטיפה נוחה יותר למתכנת. ספר ממולץ להתחלה: Learn Microsoft Visual C++ 6.0 Now / Chuck Sphar בהוצאת Ms-Press. לצערי לא מצאתי ספרים טובים בעברית.

WarLord

New member
אני לומד עם:

Learn Microsoft Visual C++ 6.0 Now / Chuck Sphar + קבצי העזרה של MSDN לצערי לא מצאתי ספר טוב בעברית (גם לא ממש חיפשתי לעומק)

למעלה