שאלה חשובה.. מישהו יודע מאיפה אחד הבגדים שהבנות לובשות?
L lilo the sexit New member 11/7/05 #3 אהבתי היום גם את הגופיה שספיר-יעל לבשנה! הלבן אדום הזה.. מקבלים כזה מקוטקס.. אבל אני רוצה בלי הפרח הזה..
אהבתי היום גם את הגופיה שספיר-יעל לבשנה! הלבן אדום הזה.. מקבלים כזה מקוטקס.. אבל אני רוצה בלי הפרח הזה..
L lilo the sexit New member 11/7/05 #4 וגם את החולצה ששרון-איריס לובשת בתמונה הזאת.. ולאלמה בן זאב:בבקשה תעני!!מאיפה כל הגופיות האלה..שזה כמו אוברול בצדדים?
וגם את החולצה ששרון-איריס לובשת בתמונה הזאת.. ולאלמה בן זאב:בבקשה תעני!!מאיפה כל הגופיות האלה..שזה כמו אוברול בצדדים?
Y yuviz New member 11/7/05 #6 לי יש גופיות כאלו עם אוברול בצדדיםם זה מחנות כזו.. אני קניתי בחדרה, אבל נראה לי שיש גם ב TNT
נ נועית המסטולית New member 11/7/05 #5 אז ככה: לפי מה שראיתי TNT מביאים להם את רוב הבגדים אבל גם הונגימן...
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 11/7/05 #9 וגם וירוס לא? בקניון מלחה יש חנות שקוראים לה וירוס, יותר נכון *הייתה* כי היא נסגרה... ואת הבגדים שהבנים לבשו בסידרה רובם היו מוירוס....
וגם וירוס לא? בקניון מלחה יש חנות שקוראים לה וירוס, יותר נכון *הייתה* כי היא נסגרה... ואת הבגדים שהבנים לבשו בסידרה רובם היו מוירוס....