שאלה חשובה!!!

I love billie

New member
שאלה חשובה!!!

התערבתי עם חברה שלי על מאה דולר שבילי כותב את השירים של Green Day היא טוענת שזה מישהוא אחר אני יודעת שזה בילי אבל היא לא רוצה להפסיד מאה דולר... תכתבו תגובות פליז!!!

GD ROCKS

New member
הוא כותב את השירים

את רובם יותר נכון יש כמה שירים שמייק וטרה כתבו. יא אתן רציני מתערבות על מאה דולר? ואוווו מאיפה הכסף?

I love billie

New member
תודה!!

ליתר דיוק לה יש כסף לי לא!!! (אני מתערבת רק על דברים שאני יודעת) רגע,רגע בילי כתב את boulevard of broken dreams and holiday נכון?

GD ROCKS

New member
כן הוא רשם אותם.

הוא רשם את כל השירים רק איזה 5-6 שירים (בערך..) מייק וטרה כתבו. חחחחח רגע היא באמת תביא לך 100 דולר? זה נשמע די הזוי

I love billie

New member
כן!!!

תאמין או לא אבל היא הולכת לשלם לי שליש מהשכר דירה של הוילה ששכרתי מנקרומן פראייר משהו פחד!!!אני יודעת שזה נשמע לא הגיוני אבל תשמע המוח שלו דפוק מסמים...

DoDaDa

New member
../images/Emo13.gifנצלש....

אמממ...לא קשור לגרין דיי... מישו פה יודע מאיפה אפשר להשיר ג'י מייל? חיפשתי בכל פינה זה פשוט בלתי אפשרי למצוא... אה ו-נ.ב מלאאא זמן לא הייתי פה...חח נחמד לחזור

נראה לי../images/Emo163.gif

שמישהו שיש לו כבר G מייל צריך להזמין אותך לשם ורק ככה אפשר להצטרף.. ככה שמעתי. :X אולי אני טועה..

whatascene

New member
בהתחלה היו כמה חופשיים

משהו כזה.. כלמקרה, אם מישהו רוצה all you have to do is ask =)

נועלה 123

New member
בע.

פחח אני מגכגכת על תיבות דואר באנגלית. בעיקר אם הן של גוגל. ובעיקר כי אני לא מתה על לקרוא באנגלית.

whatascene

New member
האימייל של גוגל הוא בערך הכי טוב

שתמצאי. קודם כל אין ספאם, בכלל. לשלוח שירים והכל לוקח כמה דקות, וגם מי שאת שולחת לו מקבל ממש מהר.. חוצמזה שזה מעוצב יפה ממש וזה גם נורא נוח.

DoDaDa

New member
יש פה למישו? קראתי על זה ואני

ממש רוצה
אז בבקשה אם למישו פה יש והוא יוכל לעזור לי אז שישלח לי מסר תודה!....

DoDaDa

New member
קיבלתי../images/Emo13.gif תודה רבה!

יש לך כוח להסביר לי איך שולחים הזמנה?

whatascene

New member
נראה לי שאחרי שאת רשומה כמה זמן

(על מנת למנוע הרשמה לצורכי ספאם וכו'), יש לך בצד שמאל מתחת לכל האינבוקס אפשרות לשלוח הזמנה. את מכניסה כתובת מייל ולוחצת על invite או משהו כזה זה הכל =)

למעלה