שאלה חשובה!!

guyush182

New member
תשובה

תפקיד שחבר שלי מיועד אליו, יש לך מושג מה זה? זה אמור להיות איכשהו קשור למודיעין...

כנראה שמדובר במודיעין שדה, שם

הרי החיילים נקראים "לוחמי איסוף" ומש"ק שטח כנראה, איזו פונקציה שקשורה לנושא.

guyush182

New member
זה אפשרי?

מודיעין שדה הוא לא בחלקו קרבי? יש לי פרופיל 64

oshiko

New member
אכן מודיעין שדה קרבי

קצת בילבלת אותנו. אמרת שזה חבר. זה אתה קיבלת את התפקיד, ויש לך פרופיל 64? אם אני לא טועה המינימום למודיעין שדה הוא 72. באיזה שלב מלש"בי אתה נמצא? יש תאריך גיוס? עברת מיונים כלשהם? ככה נוכל לנחש יותר טוב.

guyush182

New member
מהתחלה ..=)

היי מצטער על הבלבול. אני קיבלתי כנראה את התפקיד הזה וכן יש לי פרופיל 64, שזה די מוזר כי איך אני יכול ללכת למודיעין שדה עם הפרופיל הזה השאלה היא אם יש אפשרות שזה משהו אחר ממודיעין שדה או האם יש תפקידי מודיעין שדה שהם לא קרביים תודה

oshiko

New member
יש לך תאריך גיוס?

והאם עברת מיונים כלשהם? מה קיבלת במנילה, ומה סימנת? סליחה על כל השאלות, אבל קשה לדעת בלי זה.

guyush182

New member
כל התשובות..

עברתי כמה מיונים למודיעין אבל העיפו אותי ממה שהתמיינתי אליו, אפשרי שבגלל שעד לפני כמה חודשים היה לי פרופיל 97 (בזמן המיונים). הורדתי מאוחר מידי כביכול (ל64) ולכן במניל"ה לא היו תפקידים שדורשים מיון. ביקשתי תפקידי מודיעין או תפקידים פקידותיים. אני מתגייס ב10 באוגוסט, שזה די בקרוב........ תודה רבה על העזרה!

oshiko

New member
סיכוי טוב שזה משטרה צבאית

ב 10.8 מתגייסים משטרה צבאית וכל"צ טכני. זה לא נשמע לי כמו טכני, וגם לא שמעתי ממך שעברת תהליך כלשהו בכיוון הזה. אז יש סיכוי טוב שזה תפקיד כלשהו במ"צ.

guyush182

New member
זה אפשרי בכלל?

הפרסומים של התאריכי גיוס האלה, זה ממקור אמין? זה נשמע סתם כמו הנחות... בכל מקרה, אפשרי שישימו אותי במשטרה צבאית על אף שזאת לא הייתה בחירה שלי בשום חלק של המניל"ה???

oshiko

New member
אפשרי? כן. לא הכרחי

מ"צ לא "סובלים" מביקוש גבוה. לכן כל הזדמנות שיש לקצין מיון לשלוח לשם מישהו בגלל מנילה לא מספיק ספציפית וכד' מנוצלת לשלוח לשם אנשים. יחד עם זה - זו רק השערה לא בדוקה שלי; לא שמעתי בפירוש על התפקיד ואיזו מסגרת הוא.

guyush182

New member
...

זה ממש מטומטם, אם הם רוצים מניל"ה "ספציפית" שיצמצמו את התפקידים או שיקראו לילד בשמו ולא ימציאו שמות מפוצצים לתפקידים מאוד טריוויאליים, זה ממש אדיוטי אם הם שולחים לבנאדם מניל"ה ובסוף זורקים אותו איפה שהם רוצים, וזה ממש לא אשמתך :) ממש תודה על העזרה וסליחה על ההטרדה!

אימשל2

New member
גם אם זו אכן מ"צ אל תתיאש

אני מכירה בחור שנפל מקורס טיס, בגלל בעיה שהתגלתה בלבו בשלב הטיסות (היום מדמים מצבים כאלה לפני הגיוס). הוא נשר בשלב שלא היו גיוסים מתאימים ושובץ למשטרה צבאית. בשל כישוריו הגבוהים הוא הגיע למשטרה צבאית חוקרת. עשה שם אחלה של תפקיד, שהוא נהנה ממנו מאד, מה שגם כיוון אותו למקצועו הנוכחי - עו"ד מצליח מאד. אני כל הזמן אומרת לבנים שלי, שלפעמים אנחנו מגיעים לכל מיני מקומות, שלא הולמים את שאיפותנו. בלי שנדע, בסופו של דבר, הם מהווים מפתח לארועים חיוביים מאד בחיים שלנו. אני אומרת את זה מנסיון רב בחיים, של סיטואציות דומות שקרו לי והשפיעו השפעות חשובות וחיוביות ביותר על החיים שלי.

סמדר בנ

New member
גיוש לא להתייאש

דבר ראשון - אתה באמת עוד לא יודע לאן תישלח (שזה אני מבינה מייאש בפני עצמו.. אבל יש במצבך עוד אי אלו צעירים שמתגייסים לכל"צ למשל) ברור לך בודאי שהצבא לא יכול להתחשב ברצונות כולם , אבל אפשר לאמר שהגישה כיום היא להשתדל להתחשב. בדיוק בגלל זה יש את המנילה (וזה מנילה ולא מניל"ה). התמזל מזלך וכנראה נפלת בין אלו שלא ניתן היה להתחשב ברצונותיהם (בגלל הורדת פרופיל?). ביקשת מודיעין או פקידות? יכול להיות שאם אתה מתגייס למ"צ תגיע להיות חוקר שם כפי שכבר אמרה אמשל2 (סוג של מודיעין...) ואתה גם יכול להיות פקיד שם. גם אם תהיה שוטר צבאי, זה לא חייב להיות כ"כ נורא. אני מאמינה שמה שעושה את הכיף ממקום היא לא רק מהות התפקיד אלא האנשים איתם אתה משרת. בקיצור, שיהיה לך בהצלחה.

oshiko

New member
אתה יכול לברר בלשכת הגיוס

תן להם את הפרטים שלך (ת.ז.) והם יבררו לך מה אומר התפקיד. אם זה לא עובד תחזור אלי.

למעלה