שאלה חשובה

billc

New member
Cancun לא הייתי שם, אבל אמרו לי

שאחלה. את יכולה לנסוע לכל מיני מקומות גם בדרום אמריקה (חוץ מ..) כמו:ברזיל,צ'ילה,אורגוואי,ארגנטינה חלק מהם זולים יותר, חלק יקרים. טיול למזרח, כמו תאיילנד: את יכולה לנסוע לדרום תאילנד (לאיים) הכל זול שם, אבל חופים מדהימים. אפשר גם לעשות "קל"ב": יוון טורקיה

Downy

New member
טיול מאורגן לגילאים שלך

תבררי בסוכני נסיעות על טיולים מאורגנים לצעירים בגילך. גם תכירי חב'רה וגם תראי עולם.

חויות טיסה.....

אחד עולה על מטוס ומתיישב. בזמן שהוא מסדר את התיקים שלו הוא קולט כוסית מדהימה שמתקרבת לכיוון המושב שלו. היא מתיישבת לידו והוא כולו רועד מהתרגשות. אחרי שהיא מתיישבת הוא מתחיל בשיחה: "אז מה", הוא פונה אליה, "ביזנס או פלז'ר?" "ביזנס" היא מחייכת אליו, "אני נוסעת לכנס נימפומניות באמסטרדם". הבחור מתחיל להזיע ומנסה להתעשרת ולשמור על חזות קרירה, "ומה התפקיד שלך בכנס?" הוא שואל. "אני מרצה שם", היא עונה לו, "אני משתמשת בניסיוני העשיר על מנת להפריך מיתוסים על מיניות". "מעניין" עונה הבחור, "תני לי דוגמא בבקשה". "למשל," ממשיכה הכוסית, "יש את המיתוס הידוע על כושים ואיבר גדול במיוחד. במציאות, דווקא האינדיאנים הם אלו שהתברכו במידות המרשימות ביותר. עוד מיתוס נפוץ, הוא שהצרפתים הם המאהבים הטובים ביותר. האמת היא, שהיהודים הם המאהבים הטובים ביותר עלי אדמות". לפתע היא מסמיקה, "אני מצטערת, אני נכנסת איתך לפרטים אינטימיים ואני אפילו לא יודעת איך קוראים לך". "נוצה כחולה", עונה הבחור, "נוצה כחולה זילברשטיין".

Dublinoa

New member
ידעתי! ידעתי!

ידעתי שיום אחד החוויה הזו שלי תסופר באינטרנט... אויש הייתם צריכים את הפרצוף שלו כשאמרתי לו שאני נוסעת לכנס נימפומניות באמסטרדם...

למעלה