שאלה חשובה

J U B

New member
שאלה חשובה

אם ידוע על חיזרים לממשל והם מסתירים את זה אז למה נגיד נשלחות חלליות לחלל לחפש אחרי חים חוץ מכדור הארץ נגיד החללית קסיני שהושקעו בה מיליארדים של כסף כדי להגיע לטיטאן ולחפש שם חים כי הוא דומה לכדורהארץ? הכל בשביל להסתיר משהו.?????

Magestic12

New member
נאסא והעבמים

רק כדי לענות על חלק קטן מהשאלה, אני מפנה אותך לאתרים הבאים, העוסקים בנאסא ובפעילויותיהם (הידועות והנסתרות), על שאר השאלה, תוכל לפנות אלי בפרטי, ותקבל הפנייה למקומות נוספים: http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicphotos.html http://www.disclosureproject.org http://www.anomalous-images.com/astroufo.html מקווה שהייתי לעזר

J U B

New member
אתה יכול לענות לי על השאלה?

אני לא קראתי את כל הלינקים אבל דיפפתי ואתה יכול להבין מזה רק שזה יכול להיות או שקר או אמת זה לא מוחלט עכשיו תענה לי מה האינטרס של נאסה במשימות האלה של קאסיני שאמרה להגיעה לטיטאן שכאמור דומה לכדורהארץ ולחפש שם חים???

Magestic12

New member
נאסא

1. מה שפורסם באתרים זו אמת לאמיתה. האתרים מכילים חומר שפורסם ע"י אסטרונאוטים וכן ע"י מומחים, אשר חקרו את הנושא עשרות שנים. האסטרונאוטים (וגם הקוסמונאוטים הרוסים) הודו לא אחת בהתקלות עם עבמי"ם, וגם צילמו אותם. 2. מאחר ונאסא לא יכולה להודות בקיום חוצנים ועבמי"ם (שהרי מדובר בסוכנות ממשלתית הנהנית מכספי הציבור), במיוחד לאחר עשרות שנות הכחשה והסתרה - לדעתי, נאסא אמורה לעשות זאת בשלבים. בשלב הראשון דיברו על מציאת סימני מים על מאדים; בשלב השני, לפני מספר שבועות, דיברו על העובדה כי יתכן ומים זרמו על המאדים לפני תקופה קצרה, וככל הנראה ישנם מים זורמים מתחת לפני השטח (גם על מאדים וגם על ירחיו); בשלב הבא, ככל הנראה יודו בגילוי בקטריות וכך הלאה. בנוסף - נאסא חייבת לצבור מידע על מאדים וירחיו, כהכנה להנחתת אדם על פני הכוכב. מטרת קסיני אינה לחפש חיים - מטרת קסיני לחפש מים, לצלם ולחקור את פני השטח. 3. אל תשכח כי גם פרוייקט כמו SETI עלה למשלם המיסים מליארדי דולארים. כל זאת, על-מנת לחפש חיים תבוניים לכאורה, העושים שימוש בגלים אלקטרומגנטיים לתקשורת. הסיכוי שציוויליזציה מתקדמת מאיתנו, עושה שימוש ברדיו - היא נמוכה ביותר. זה לא המקרה היחיד בו מוציאים מיליארדי דולארים על פרוייקטים שתכליתם לעיתים בלתי הגיונית. 4. חשוב כמה עלתה למשלם המיסים כל ההרפתקה האחרונה מאפגניסטן ועד לעיראק. כל זאת נעשה בצורה מכוונת רק לשם השגת מטרה אחת - הנפט העיראקי! כל הפלישה לאפגניסטן, האשמת סדאם בהחזקת נשק השמדה המוני וכ"ד - הכל נועד לתת את התירוץ לפלישה לעיראק (וכנראה אח"כ עוד נכונו לנו הפתעות)...כמה עלה כל זה למשלם המיסים האמריקני? וכל זה לשם השגת מקורות הנפט העיראקי....אז מה הבעייה להוציא כסף על פרוייקטים של נאסא? אל תשכח כי נאסא חטפה ביקורות רבות על העובדה שהריטינג שלה ירד בציבור. ואל תשכח כי אנשי ממשל רצו לקצץ בתקציבי הענק לנאסא...אז מה לאעושים בשביל כסף?

J U B

New member
בהנחה שכל מה שאתה אומר

הוא נכון עדין אני לא מבין למה נאסה הולכת לחפש מים סתם ככה ולספר על גילוי החוצנים בהדרגה לא מבין איזה אינטרנס יש בזה זה לא הגיוני ובקשר לעבמים שהאסטרונאוטים ראו בחלל איך אתה יכול לדעת שאלו חוצנים ולא משהו אחר?

Magestic12

New member
תשובה לשאלה

1. נאסא לא מחפשת מים סתם כך. המים הם הבסיס להתיישבות בחלל ולהקמת יישובי קבע. 2. חשיפת המידע הידוע לנאסא בהדרגה, נועד בעיקרו למניעת פאניקה ולמניעת מצבים של אנארכייה. תאר לעצמך שפתאום מודיעים שיש חוצנים והם מבקרים אצלנו בקביעות, ואילו לנו אין כל דרך להתמודד איתם מבחינה טכנולוגית או הגנתית...מצב זה עשוי לחולל מהומות, אנארכייה, פאניקה וכ"ד. (ולא תמיד, מה שנראה לא הגיוני, אכן הוא כזה. ישנם מניעים נסתרים ומורכבים הידועים רק למעט אנשים בממשל האמריקאי. מספיק להבין שכל הפלישה לאפגניסטן נועדה על-מנת לשים יד על הנפט העיראקי. ממשלת ארה"ב השקיעה מליארדים בעניין, מאות הרוגים ומי יודע מה עוד (כולל כל הסיפורים על נשק להשמדה המונית) - הכל כדי לשים יד על מקורות הנפט. ההיגיון ידוע רק כשהמניעים הנסתרים מתבררים. כל עוד אלו לא ידועים ברובם - הרי שגם למעשים לא הגיוניים לכאורה, יש הגיון מאחוריהם. 3. האסטרונאוטים לא אמרו שאלו חוצנים, אלא טענו שהם צילמו עצמים לא מזוהים (עבמי"ם). לגבי מקרים יותר מעניינים - אני ממליץ לך לקרוא חלק ממה שהתפרסם על חקירותיהם של האסטרונאוטים במסעות אפולו (מסוף שנות השישים ועד לתחילת שנות השבעים). *** המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם ***

J U B

New member
בקשר ל2

זה לא בטוח שארהב נכנסה למלחמה עם אפגניסטן בגלל נפט זה לא שהם החליטו יום אחד להכנס לאפגניסטן אלא זה קרה אחרי אסון התאומים והם דיי הרסו שם את תשתית הטרור בקשר לעירק זה דיי חשוד שנכנסו לשם מתי שלא היה שם נשק להשמדה המונית בקשר לפאניקה אני לא מבין למה שתהיה פאניקה? אתה בעצם אומר שהחיזרים הם עוינים לאנושות ועומדת להיות מלחמה? זה מצד אחד נשמע הסבר משכנע אבל מופרך אני יתן לך דוגמא כזאת: ידוע שבמגילה או שבגלויה לא יודע בדיוק של הקיסר הרוהיטו הראשון סין כתוב שהוא הגיע מצלחת מעופפת ואיתו באו רובוטים הם לימדו את האנשים שם את הרפואה הסינית (זה אדם שמטפל באנשים עם הרפואה הזאת סיפר לי), אם כך בהנחה שהסיפור אמיתי מבינים מהסיפור שהחייזרים אינם אלימים אלא עוזרים לאנושות. בקשר לטענות שתווצר אנארכיה מהסיבה שזה יוכיח שאין אלוהים או משהו כזה אני דיברתי עם כמה אנשי דת בקשר לזה והם אומרים גם אם יש חיזרים הם יאמינו באלוהים, כלומר אפילו לחייזרים צריך להיות בורא שהיה לפניהם לכן ידבקו בדת. זה לא נשמע הגיוני עבמים זה לא חייזרים יכול להיות שיש נשק סודי לארהב דרך אגב הנאצים עוד אז עשו ניסויים עם צלחות מעופפות יכול להיות שפיתחו את הנשק ישנם 1000000 סיבות להוכיח שזה לא חיזרים מה שעוד חשוב לציין שכל העניין הזה של החייזרים התחיל להתפתח מהתקרית של רוזוול אפשר הסבר למה כל העניין של העבמים לא היה נושא מרכזי בתקופות אחרות של האנושות לפני ההתפתחות הטכנולוגית? תתאר לעצמך שנגיד בתקופה שלא היתה טכנולוגיה כזאת כמו עכשיו בשנות ה1500 ופתאום אנשים רואים משהו מעופף בחלל צורה מטאלית איזה תגובה תהיה? עובדה שלא היתה תגובה היו תקופות שהאמינו בשדים היו בטוחים ששדים משתקים אנשים ועושים להם דברים רעים ועוד כל מני תקופות שאני לא זוכר בדיוק

Magestic12

New member
תשובה לשאלה

1. מעולם לא טענתי שחוצנים עויינים לאנושות. מכל מה שהצלחתי ללמוד עד היום, אני מגיע למסקנה כי החוצנים ברוב המקרים אינם גורמים רע, למעט במקרים של חטיפות (אך לא מעבר לכך). לא נראה לי שמשהו מעין מלחמה עומדת להתחולל. נראה לי הגיוני יותר כי הם נמצאים כאן למטרות מעקב ו/או מחקר. 2. לגבי אסון התאומים יש לי הרבה מה לומר. אני ממליץ לך על הסרט התיעודי (שמן הסתם כבר ראית אותו) "9/11", וכן על סרטים תיעודיים נוספים, אשר הופקו כתוצאה מאסון התאומים. גם אם 10% מהטענות המועלות שם נכונות, אזי שהדבר פשוט מפחיד. 3. כל מה שכתוב במיתולוגיות ובספרי הקודש השונים נתפש כאמונה ולא כעובדה (למעט המאמינים, כמובן). מתן לגיטימציה ממשלתית לקיומם של חוצנים ו/או עבמי"ם, הדבר עשוי לעורר פאניקה רק בשל המחשבה כי מדובר במצבים שנגדם אין שום יכולת הגנה והרתעה. אנארכייה עשוייה להיווצר לא בגלל אנשי דת (לדעתי), אלא דוקא מכיוונם של כל אותם אנשים, אשר יגיעו למסקנה כי לממשל ולכוחות הביטחון אין למעשה שליטה אמיתית ומלאה וכי אין ביכולתם להגן על חייהם בצורה מלאה ומקיפה. די לראות את תמונות הביזה המתעורררות בארה"ב, למשל, בכל פעם שישנה איזו הפסקת חשמל או אסון טבע. מצבים אלו מאד מדאיגים את השלטונות שם. 4. כל עניין החוצנים קיים כבר משחר ההיסטורייה (מיתוסים שומריים, המהבאראטה ההודית, הכתבים הסיניים, התנ"ך וכ"ו). לכל אורך ההיסטורייה דיווחו אנשים על תקריות ועל תצפיות מוזרות, אלא שאלו באו לידי ביטוי, המוגבל עד ליכולתם של הצופים להסביר את מה שראו (מבחינה טכנולוגית). כשהנביא יחזקאל מתאר את חזיונותיו, אנו מסוגלים להניח כי הוא נתקל בחוצנים, אלא שזהו תיאור של אדם שחי לפני כ- 3000 שנים. כשהפילוסוף קיקרו מתאר את כדור הארץ מהחלל, ניתן להעלות סברה כי הוא הועלה לחללית (ראה מאמרו של חיים מזר, אשר פורסם בביטאון המרכז לחקר עבמי"ם). כך גם נכון לתאר את מעמד הר סיני, את עליית אליהו לשמיים, את המכונות המעופפות המתוארות במהבאראטה ההודית, את המיתוסים האינדיאניים וכ"ו. התיאורים היותר מודרניים על היתקלות עם מה שנראה כחוצנים, החלו בסוף המאה ה- 19 ולא בתקרית רוזוול (שאגב היא התקרית המוכרת ביותר - אך לא החשובה ביותר - ראה תקרית "סוקורו"). 5. לגבי הטענות שעבמי"ם הם נשק סודי ופיתוחים טכנולוגיים. - כל תגלית טכנולוגית ופיתוח, הופכים לממשיים תוך כדי דור אחד בלבד (בערך). כלומר, כל כלי טיס אשר מסוגל לבצע את התמרונים והפעולות שתוארו לפני כ- 60 שנים, היה חייב להיות הטכנולוגייה הקיימת לפני 40 שנים. כל מה שתואר כבדיוני בשנות השישים, הפך לטכנולוגייה קיימת בשנות השמונים (טלפונים סוללאריים, מחשבים, וכ"ד). לא יתכן מצב ובו טכנולוגיות המתוארות זה 60 שנים ונחקרות מאז, לא קיימות כיום בידי ארגונים צבאיים. במידה ועבמי"ם משנות ה- 40 היו טכנולוגיות צבאיות סודיות, הרי שהמטוסים כיום היו חייבים להיות בעלי יכולת תמרון ותנועה כמו זו של העבמי"ם הנצפים. 6. אל תשכח שכל אמונה עתיקה על שדים, פיות, גמדים, טרולים, רוחות רפאים וכ"ד, עשויה להכיל מקור אמיתי. לכל אגדה יש שמץ של אמת. יתכן ואלו היו צורות ההסבר שמצאו בני אדם למקרים לא מוסברים של התקלות עם תופעות לא מוסברות ו/או עם חוצנים. 7. יש לשים לב לעוד עובדה חשובה - לאנושות היה ידע טכנולוגי ומדעי רב ביותר לפני אלפי שנים. רובו הלך לאיבוד בשל סיבות רבות (שמירה על סודיות המידע, העברתו בעל-פה מאב לבן, מלחמות, עליית הנצרות, נפילת אימפריות וכ"ו). עד היום אין יודעים כיצד נבנו הפירמידות. עד היום אין יודעים באילו טכנולוגיות השתמשו לבניית החומות במכסיקו; הקווים בנאסקה; הפסלים באיי הפסחא; וכ"ו... יתכן וחלק ממידע זה הגיע ממקורות חוצניים, והושאל לאנושות. שאלה זו מועלית לנוכח העובדה המעניינת, כי תיאורים על מגע ישיר עם כוחות "עליונים" (קרי, אלוהים וכ"ד) קיימים עד לפני כ-2000 שנים ואז הם נעלמים. הועלתה השאלה - האם חוצנים שהו כאן בקביעות עד לפני כ-2000 שנים, ומאז החליטו לעזוב ו/או לצמצם את מעורבותם?

J U B

New member
תגובה

1,3 אם הם לא עוינים אז מה הסיבה שתהיה פאניקה ? להפך אולי אפשר לתקשר איתם ולעזור להם והם יעזרו לנו. למה צריך יהיה להרתיע אותם? 2. סרט לא ראיתי לכן אני לא יכול להגיב. 4. בקשר לתנך אני מכיר את הסיפורים שכאילו זה חייזרים אבל זה פשוט מצחיק הטענות האלה כי זה נאמר שזה נעשה על ידי אלוהים שהעלה אותו ולא על ידי דברים עגולים שהכניסו אותו לחללית ולקחו אותו אין בכלל קשר הקשר היחיד זה שהמרכבות מעופפות. כל השאר גם כן מופרחיםלדעתי. 5. למה אתה כל כך בטוח שלא ממשיכים לפתח את הנשק הסודי הזה חללית , וממשיכים לעשות עליו ניסויים? אולי ניסויים בלי טייס? כי איך בן אדם ישרוד בכאלה תנאים של מהירות וכו'? אולי עדין מנסים לפתח? 6. צודק צריכה להיות אמת הסיפורים לא באים משום מקום הרי. הרבה מין התופעות הוסברו על ידי כתופעות פסיכולוגיות, ולמה דווקא שדים או רוחות? כי בתקופות זו או אחרת היו בטוחיםשהם קיימות. העניין הפסיכולוגי כל כך משמעותי וכלכך חזק זה יכול לגרום לך באמת להרגיש כאילו זה קרה. אני יתן לך דוגמא, יש לי קרובת משפחה שסיפרה שבאו ולקחו אותה על שטיח אדום והראו לה את העולם, אתה גם תגיד שזה חיזרים? 7. איזה ידע ואיזה מידע רב שהלך לאיבוד ואתה ייודע עליו אם כן הוא הלך לאיבוד בקשר לפירמידות יש תארויות שונות זה לא שאין מושג איך בנו אותם. אם היו מפגשים עם כוחות אלייונים שבאו מהשמים והם היו חייזרים אז למה לא מאמינים בהם וממשיכים להאמין באל מופשט ש לא רואים אותו?

Magestic12

New member
תשובה לשאלה

אשמח לענות לך בפירוט (וחלק משאלותיך כבר נענו בפורום MSN). לכן, אני מזמין אותך להיכנס לפורום חוצנים ועבמי"ם ב- MSN ולהציג את שאלותיך לכלל החברים גם בפורום ההוא...

J U B

New member
בבקשה תענה לי כאן :)

אני הסתכלתי קצת על הפורום ואחרי שראיתי הודאה אחת שם פשוט התחלתי לצחוק מישהו שסיפר שחייזרים לקחו אותו לחללית והם נראו כמו אנשים לקחו אותו לעתיד וכולם האמינו חחח

זה מצחיק אותך?

נכון, הסיפור שם נראה כאילו הוא לקוח מספר מד"ב - אבל בנאדם כמוני וכמוך כתב שזה קרה לו. יכול להיות שהוא המציא את הסיפור הזה ויכול להיות שזה קרה לו באמת - אין לך כלים לשפוט אותו. לכן, היחס המינימלי שאתה צריך לתת לו זה לכבד את מה שהוא כתב ולא להתחיל לצחוק עליו.

J U B

New member
אני לא צוחק עליו

אני צוחק על חברי הפורום שמאמינים בצורה עיוורת לכל דבר

אז למה אתה מצפה?

מה אתה מצפה שיקרה? שכולם יתחילו לצחוק עליו? נכון, התגובות של חלק מהאנשים שם מוגזמות, אבל אם תשים לב מדובר ב 3-4 אנשים מתוך ה-170 חברים שיש בפורום. כמו בכל מקום, גם בפורום יש אנשים מכל הסוגים. כמו שישנם אנשים שלא מאמנים לכל דבר, כך ישנם אנשים שכן מאמינים לכל סיפור.

Magestic12

New member
תשובה

1. בכל פורום (כולל זה), תמצא כל מיני הודעות הזויות ומנותקות מהמציאות. זו דרך העולם, ולכולם מותר להתבטא בחופשיות. הודעה אחת לא אמורה לגרום לך לסגת מפורום שלם (אחרת - מה אתה עושה בפורומים בכלל? הרי כולם מכילים גם הודעות מטופשות). 2. מאחר ואני די עסוק הן בניהול אתר המרכז לחקר עבמי"ם והן בניהול פורום MSN, הרי שלצערי אין לי את הזמן כרגע לענות על כל שאלה בפירוט וברמה שהייתי רוצה. מקווה שאתה מבין את הקושי...

Alien

New member
בקשר לאתר העב"מים..

הצעה -> האתר מלא במידע ומעניין אבל הרקע המהבהב פשוט לא בריא לעין , עדיף רקע שחור אפור לדעתי יותר מתאים .

Magestic12

New member
הרקע

1. הרקע עדין ביותר ואינו מפריע. 2. המידע עצמו (מאמרים, סרטים, קישורים וכ"ר) מופיע בדפים ללא רקע זה. 3. בהשוואה למה שמתרחש באתרים שונים ברשת, עם כל הפרסומות הקופצות הצבעים המשתוללים, ושאר תעלולי הפירוטכניקה, הרי שרקע זה ממש לא מפריע.

אם בעצם יש חייזרים אז למה לממשלות

להסתיר את זה מאיתנו... מה כבר יכול לקרות אם הם יאמרו לנו? תחשבו על זה, יום אחד הממשלות מתוודים שישנם חייזרים אז אתם נדהמים,מתפלאים ואז הכל ימשיך כהרגלו אתם לא תשתגעו או משהו כמו שמראים בסרטים שיש את הפאנטים האלה שסוגדים לחייזרים וגורמים לצרות. למה להם להסתיר את זה, ומה שאני חושב זה שיש חייזרים מפני שלא יכול להיות שביקום כל כך עצום רק אנחנו חיים ואם כן זה בזבוז גדול של מקום.והחייזרים דומים לנו בכל ואולי הם ברמת ההתפתחות שלנו או אולי פחות וגם הם סקרנים לגבי זה שיש אולי עוד חיים מלבדם. לפי דעתי החייזרים עוד לא יצרו קשר איתנו וגם זה לא יקרה אפילו עד סוף המילניום....

למעלה