שאלה חשובה..

Oshry A

New member
שאלה חשובה..

יום הולדתי קרב ובא ועדיין לא קניתי נגן.. אז הסתובבתי לי בתומי בקהילה מסויימת וראיתי למכירה אייפוד דור שלישי,15GB ב-900 ש"ח.. מה אתם אומרים על המחיר? +הוא התקין עליו את עידכון העברית! והוא אמר לי שבסביבות נובמבר אמור לצאת עדכון עברית של אפל.. האם השמועה נכונה?

יאיר B

New member
לא יודע לגבי המחיר, אבל לגבי העברית

ידוע שידע (יבואנית אפל בישראל) קנתה את אחד מהעידכונים לעברית ויהיה ניתן להוריד אותו מהאחר שלה (כלומר הוא "יוכשר"). לא יודע אם התאריך שציית נכון, אבל שווה לעקוב אחרי האתר שלהם.

Oshry A

New member
../images/Emo26.gif

אפשר בבקשה לינק לאתר? ד"א עכשיו ביקרתי בפורום אייפוד וכתוב שיום שלישי יוצא העידכון של ידע! ודחוף לי לגבי המחיר,אז אני מקווה שבעלי האייפוד יוכלו לענות לי!

Oshry A

New member
מקפיץ,בבקשה.. זה דחוף!

איפה matke או therealdeal ? שניהם מבינים.. :X

matke

New member
מישהו קרא לי../images/Emo152.gif

תשאלי הרבה שאלות. כגון: כמה טעינות בערך האיפוד עבר? עם יש עליו סריטות? עם הוא רץ איתו? ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.... חשוב מאוד גם לדעת עם הוא מביא לך איתו את המטען והכבל USB. וחכי לדהרילדיל הוא יותר מגניב ממני.

matke

New member
אני צריך לשנן לעצמי את זה שלא

כל העולם בנוי מבנות... סליחה

Oshry A

New member
מקפיץ,ריל דיל תענס אם אתה יכול..

שאלתי את זה שמוכר,הוא אמר שהוא לא יודע כמה פעמים הוא טען אותו,הוא רק לא נתן לסוללה להתרוקן! (הפוד אצלו כבר קצת יותר משנה..) הוא לא עשה איתו ספורט! והוא נותן לי איתו (אם אני אקנה..) את הכבל FireWire וגם כרטיס Firewire שהוא קנה,כי הוא לא צריך אותו יותר.. מה אתם אומרים? שווה או לא?

למעלה