שאלה חשובה

שאלה חשובה

בעונה הקודמת היתי באודישניים של הגמר ולא נכנסתי לתןכנית אבל משיחה שהיתה לי עם המפיק הוא אמר שעונה הבא אני יקפוץ בשלבים ולא יתחיל מהתחלה רציתי לקבל מידע מה קורה לגבי עונה הבא. וכמובן לגבי האודישניים תודה ויום טוב מצפה לתשובה.

ילדונת

כרגע אנחנו יודעות ובמיוחד אני איזו ילדה קטנה את לפי מה שאת רושמת ממש ילדה קטנה אז תגדלי כי את צריכה ללמוד הרבה על החיים קטנטונת אז יום טוב חמודה....

היא רשמה משהו כמו

היא רשמה משהו כמו אנחנו יודעים מה את ומי את משהו כזה ואני בסך הכל רציתי לברר משהו לגבי עונה הבא או לקבל מספר טלפון של עמי שהוא המפיק הכוונה אולי לא הבנתי אותה.

נכון

נכון הבנתי את זה אבל מאוחר מדי כי קראתי את מה שהיא רשמה בצורה לא נכונה את יודעת טועים לפעמיים תגידי את יודעת מה קורה עם העונה הבא במקרה?

סבבה

סבבה מותק תודה רבה

mayan174

New member
עצה קטנה: סוף מעשה במחשבה

תחילה ולא התכוונתי להעליב אלא רק לייעץ כי אני באתי בכוונה טובה ועניתי לך שבסה"כ אנחנו לא יודעים על העונה הבאה ומשאלתך משתמע שגם את לא יודעת - מה פסול במה שאמרתי?

limors2

Active member
מותק,../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

את לא תהיי המועמדת האהובה עלי אם תעלי
אז אל תתנשאי, סבבה?

מעיין

מאמי אני ממש ממש לא מחזיקה מעצמי או משהו כזה באמת אבל את צריכה להבין שמה שרשמת לא היא במקום את יודעת את זה לא????

מעיין

מאמי את יודעת אני טעיתי כי לא הבנתי מה רשמת חשבתי בראש על משהו אחר כי את יודעת שהודעות אפשר לפרש בשני דרכים והבנות אז סליחה סולחת????

mayan174

New member
תגידי, את בסדר? למה את תוקפת?

יש לך בעייה עם עצמך אל תאשימי אחרים. ולא נראה לי שי"ב זה קטן

yogevro

New member
היי אורטל

תוכלי לומר מה היה באודישינים ועל מה שמים דגש על מנת לעבור? תודה

כן בטח

אני יסבר לך האודישן הראשון הוא במכתב שאתה שולח יש קרוב ל-6 אודישניים ואתה צריך להראות משהו שהוא יחודי רק לך אבל הבעיה היא שאתה לא יודע מה באמת הם מחפשים את השקט והרגיש אוו אולי את הרועש והקופצני יש לך דברים מסוימיים שאתה רוצה לדעת?????

yogevro

New member
היי

הייתי רוצה לדעת הכל אם תוכלי לכתוב ...אמרת שעברת כמה אודישינים.. דרך אגב מה כתבת במכתב (אם תרצי לספר..כמובן). דבר נוסף יש סיכוי לעונה נוספת? תודה על סבלנותך

למעלה