שאלה חשובה...

שאלה חשובה...

√ שלום קוראים לי רועי ואני שנה לפני הגיוס...שנה די קריטית בנושא הצבא בשבילי ובעצם די בשביל כולם...בכל אופן בזמן האחרון אני שוקל ברצינות ללכת לעתודה אך קשה לי להחליט מכיוון שאחרי הכל יש חסרונות מסוימים לנושא (אני מדבר דווקא על האלמנט הנפשי של להיות תקוע תמיד גם בצבא וגם בטכניון עם אנשים אשר מבוגרים או צעירים ממך בכמה שנים)ובכל אופן רציתי לשמוע כל מה שיש לכם להגיד (רק ברצינות...)בנושא עוד נושא ששקלתי הוא שירות ביחידות הטכנולוגיות למינהן במיוחד ביותר יוקרתיות מבינהן ורציתי לשמוע מידע בנושא. נ"ב אני לא שוקל קרבי רק מכיוון שהפרופיל שלי כנראה אינו מתאים. בתודה מראש רועי

yakov88

New member
עתודה

שלום רועי אני כרגע לפני השלבים הסופיים של העתודה אמנם זה נראה מפחיד ללכת לאוניברסיטה עכשיו אך לדעתי זה הרבה יותר חכם זאת משום שכאשר תלך לאוניברסיטה , החומר יהיה לך טרי בראש ולא תצטרך להתאמץ רק בשביל להבין את היסודות יתרון שני הוא שהצבא מממן לך את הלימודים יתרון שלישי הוא שאתה מבטיח לך את העבודה שתעשה בצבא כלומר תעסוק במקצוע שאותו למדת.כלומר בשלוש שנים סדיר אתה תעסוק במקצוע שלך, אתה תגיע כקצין שיש לו עדיפות על חיילים רגילים,כמו כן תוכל לעסוק בעבודות פרטיות לאחר שהגעת לגיל 22 ובמהלך השירות הסדיר תקבל שכר עתודאים שהוא כפול משכר רגיל והיתרון שלדעתי הוא הכי טוב זה העובדה שאתה רוכש ניסיון במקום עבודה שמשלב מערכת לחצים גדולה ודורשת ידע רב כלומר אתה בעצם מבטיח לעצמך את מקום העבודה הראשון שלך אבל לא סתם מקום עבודה אלא מקום עבודה שמוערך ע"י כל גורמי המשק אם תלך לחפש עבודה אתה תראה שתמיד דורשים אנשים בעלי ניסיון דבר נוסף הוא שאם תלך לעתודה אתה תשרת בכל היחדיות היוקרתיות שדיברת עליהם ואולי אפילו תלמד בהם,דבר נוסף הוא שתוכל לעשות תואר שני כבר החל משנת השירות השנייה בסדיר אז אם יש לך שאלות נוספות תשאל ושתיהיה לך שנת לימודים מוצלחת

למעלה