שאלה חשובה!!

סטפני

New member
שאלה חשובה!!

למה אמרתם שאמיר לא היה שמח ממה שהיה בראשון לציון כשהוא הופיע עם שיר נולד בערוץ 10?????? למה?????

aMiRi GiRl

New member
תגידי ת'אמת...

הוא נראה לך שמח...? חחחח רוב הזמן הוא היה עם פרצוף עצוב... מבואס... יכול להיות שזה בגלל כל העייפות שמצטברת וכל מיני דברים איישים.. אבל למרות הכל - הוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר ועם המון אהבה :)

הוא בכלל לא היה נראה לי עצוב

או מבואס ממש לא אולי קצת עייף אבל ממש לא מבואס הוא כל הזמן חייך ורקד לצד אגם והדס והוא לא היה נראה מבואס בכלל.

omri120

New member
ברור שהוא מבואס...

נמאס לו כבר לחזור ולהופיע כמו שהוא עשה לפני 6 שנים. נמאס לו לעשות את אותן תנועות ...גם אחרי שהיי פייב התפרקו. נמאס לו לככב לצד ילדים בני 16....או 20....כשהוא נושק לגיל 30!! ברור שהוא מבואס. הוא רוצה ליצור... הוא רוצה לעשות תקליט.......רק שלצערו זה לא הולך לו. התקליט הקודם שלו נכשל.....בענק. אין מי שייקנה אותו. אז בשביל הכסף ובשביל לכלכל את עצמו הוא צריך להשתתף בהפקות מהסוג הזה...שמחזירות אותו לאחור...מבחינה מקצועית. וזה מבאס לו את התחת. רואים את זה. וחוץ מזה...הוא נסע לנקות את הראש תקופה די ארוכה בחו"ל.....והוא חוזר...ומסתבר ששום דבר לא השתנה. הוא נשאר באותו מקום בקריירה. תקוע. אין מה לעשות. נותר רק לאחל לו בהצלחה בהמשך הדרך

aMiRi GiRl

New member
אתה ממש עיצבנת אותי עכשיו! ../images/Emo46.gif

אם היה נמאס לו הוא לא היה עושה את זה!! הוא היה יכול למצוא דרך אחרת לכלכל את עצמו ויש המון דרכים כי יש לו המון ידע וכישרון - הוא היה יכול להצליח יפה מאד מאחורי הקלעים - אבל הוא לא רצה את זה , כי הוא רוצה להמשיך ולהופיע בזכות עצמו והוא רוצה ליצור . הוא רוצה להמשיך להיות במקום שהוא אוהב - שזה הבמה..!! וכיום הוא עובד על תקליט סולו שני - ואני רק יאחל לו המון בהצלחה! אז בבקשה ממך תפסיק סתם לדבר ולפתוח את הפה שלך ולומר דברים לא במקום! כי הפעם באמת הגזמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעשה לי טובה.....

ותסתום כבר תפה או יותר נכון תקשור את הידיים המטונפות שלך כדי שלא יכתבו שטויות במקלדת ותעוף מפה אף אחד לא צריך אנשים כמוך כאן!!! אם יש לך בעיה אז אתה יכול אך ורק להתפוצץ כמו בלון אדום מרוב קינאה. אמיר הוא אמן הכי מצליח שיש בארץ והוא מגוון בתחומי האומנות והבידור וזה בעצם מוכיח שהקרירה שלו רצה ולא עומדת במקום.אז מה אם התקליט הקודם לא מכר הרבה אבל שתדע לך שהוא מכר ועוד איך והוא רוצה שוב להוציא אלבום וזה מאוד משמח את המעריצות שלו.ולח"ול הוא נסע לנוח ולא בשביל שהשתנה משהו.אז אתה יכול להמשיך לבלבל את המוח הרי במילא כולם פה יודעים שאתה סך הכל מדבר מתוך קינאה חזקה ות'אמת שיש לך הממממווווווווןןןןןןןןן סיבות לקנא.

עזבי סיגלית

תני לו להמשיך לנבוח הרי מדובר פה בבן אדם קנאי שפשוט עומד כבר להתפוצץ והוא לו שווה אפילו אגורה שחוקה תני לו להמשיך לשבת בבית ולצפות בטלויזיה ולקרוא בעיתונים ולראות כמה אמיר יפה ומוצלח.

omri120

New member
ואוו ואוו ואוו...רעות...תרגיעי!

אם כבר מדברים....אז האמן שהכי מצליח בארץ הוא שלמה ארצי.(ולא שאני אוהב אותו.) אבל אם כבר תדייקי. פפפחחח...אעלק "האמן הכי מצליח בארץ" זה אמיר פיי גוטמן. לא נסחפת בכלל.

miri a

New member
מותק-לא להביא לפה אנרגיות שליליות

למרות שאני לא אוהבת את אמיר ואין לי שום דבר אליו. אבל ואללה אתה סתם עושה פה אש. אז די. צריך לפתור הכל בצורה דיפלומטית ולא לרדת לרמה הנמוכה הזאת. ואם כמו שכתוב בכרטיס שלך (שאתה בן 25) אז בכלל תתבייש לך. get a life יש דברים קצת יותר מהותיים בחיים חוץ מלהתווכח בפורום של מרי לו על הצלחתו של אמיר פיי גוטמן, אתה לא חושב? וזו הייתה שאלה רטורית. קיצר סגרו ת'נושא. סתם לא נעים לעין.

omri120

New member
מה קשור הגיל שלי לעניין???

למה אין מבקרי תרבות...מבקרי מוזיקה וכל מיני כאלה בני 40 אפילו...שאומרים את דעתם על דברים שראו??? אז במקרה ראיתי אתמול ערוץ 10 והוא היה שם...והחלטתי לאמר את דעתי כדי שתפתחו קצת את העיניים. זה הכל חמודות

למעלה