שאלה חשובה.

שאלה חשובה.

אני מתאמן גם ככה על גמישות כל יום וחבר שלי אמר לי שאם אני יוסיף 5 דקות אימון גמישות אחרי כל פעם שאני קם משינה אז אני יפתח את הגמישות יותר מהר...זה מיתוס או שזה אמיתי?

0 אור 0

New member
זה בטח לא מיתוס כי

אף פעם לא שמעתי על זה ... בעקרון, ישר כשקמים מהשינה הגוף עדיין קשיח מעט מהשינה ואז: טוב מאד לאמן אותו מעט, להפעיל תנועתיות ומתיחות עדינות כדי להעיר את הגוף ולהתחיל את היום "ברגל ימין" מצד שני, לשים לב שאי אפשר להגיע לאותם מקומות שאפשר להגיע לאחר מעט תנועה. -- אני מתעמלת על הבוקר (גם יוגה אבל גם דברים אחרים), ולכן לפני תחילת האימון אני דואגת להסתובב קצת בבית או בחוץ כדי שהגוף יכנס לתנועה בהדרגה.

שובטמה

New member
תשובה לגמישות......

אם תוסיף 6 דקות אז תפתח עוד יותר. כמה שיותר כך יותר גמיש.

gaiegos1

New member
5 דקות

זה לא נשמע מספיק זמן בשביל הגוף(וגם הראש) להתעורר מה אתה מצפה כל כך לשפר ב 5 דקות כך זמן להתעורר והתאמן אחר כך בהתאם יוגה זה לא תוצאות אינסטנט ואין קיצורי דרך.

garbo

New member
סדר היום שלי (בד"כ) הוא כזה..

בבוקר- (עוד לפני התפילה והכל..) 6 ברכת השמש (2 איטיים מאוד, 2 בקצב נשימה ו2 מהירים מאוד), כמה תרגילי נשימה (10 סטיהלי, 3 קפלבהטי ו-1ם אנולומה וילומה). צהריים- סדרת אסאנות (בין שעתיים לשעתיים וחצי). אני אישית מרגיש שברכת השמש מאוד עוזר לי על הבוקר שהגוף מאוד נוקשה ומתגמש לאט לאט.

למעלה